Noci v zahradě Getsemanské - Kapitola 15

28.02.2013 12:04

Nikdy mi nevěřte, až budu tvrdit, že něco stíhám nebo nestíhám. Očividně v tom mám bordel:). Kapitoly byly teď kratší, navíc jsem se teď dlouho flákala, takže chci to trochu vynahradit. Děkuji za komentáře assez, Bobo, bacilu, cim a xxx.

@@@

Kapitola 15

Harry si četl v posteli, když se k němu přiblížil Snape. Náhle se Snape na něj snesl a začal mu lízat krk.

„Já věděl, že jste upír!“ křičel Harry a kopal, ale bylo to k ničemu a Snape brzy sál jeho krev. Když se Snape nasytil, přitiskl k Harryho puse svoje zápěstí. „Pij, nebo zemřeš.“ Harry se napil a také se proměnil v upíra.

„Pojďme, uletíme odtud,“ řekl Snape a proměnil se v netopýra. Harry se také proměnil v netopýra a vylétli z domu. Letěli, dokud nenarazili na starý hrad uprostřed farmářských polí. Snape se proměnil zpátky do lidské formy a Harry ho následoval.

„Tady budeme hodovat,“ usmál se Snape.

„Já nejím krávy,“ naléhal Harry.

„Ne, jenom panny,“ souhlasil Snape. „Ukážu ti, co máš dělat.“

Zavedl Harryho do pokoje, kde na posteli ležela krásná blondýnka. Snape jí rozepnul košili, odtáhl ten chatrný cár oblečení na stranu a odhalil tak její dokonalá ňadra. Harry při tom pohledu ztvrdnul, a když se Snape shýbnul a do úst nasál její bradavku, olíznul si rty. Ty černé oči se ani na okamžik neodchýlily od Harryho, mezitím co muž dráždil ten malý hrbolek.

Harry se přiblížil a napodobil Snapeovy akce na druhém prsu, přitom se snažil zopakovat jednání mistra lektvarů, jak nejlépe dovedl.

Snape pozvedl hlavu. „Sleduj, Harry.“

Harry fascinovaně sledoval, jak Snapeovy špičáky probodly ženinu bradavku a on pil a tvář se mu plnila potěšením. Zvedl hlavu, krev mu odkapávala z úst a přitáhl si Harryho k sobě. Harry dychtivě otevřel pusu a Snapeův jazyk vtrhnul dovnitř, krev mu protékala hrdlem. Ta žena chutnala lahodně, on sál Snapeův jazyk a nakonec vrazil svůj vlastní do Snapeových úst, jak se snažil slízat každou kapičku.

„Vezmi si ji, Harry,“ přikázal Snape elektrickým hlasem. Vyhrnul ženě šaty, odhalil tím blonďaté kudrlinky pubického ochlupení a její narůžovělý vstup, který se nepatrně rozevřel.

Harry sklonil hlavu a své otevřené rty přitiskl k jejímu vnitřnímu stehnu. Špičáky pronikl její kůži a pomalu pil nechutně sladkou krev svými ústy. Bylo to tak skvělé a on sál čím dál usilovněji, zatímco mu penis pulzoval v rytmu jejího umírajícího srdce. Poslední silný záchvěv a on vyvrcholil.

Vzbudil se s bušícím srdcem a lepkavým nepořádkem v kalhotách. Do háje. Snape se stále ukazoval v jeho heterosexuálních snech! Ale alespoň ta část s tou ženou byla žhavá.

Když se jeho srdeční rytmus a dech vrátily k normálu, vylezl z postele a vyčistil si kalhoty. Pověsil je přes židli, aby uschnuly, a vrátil se do postele k další kapitole Drákuly. Byl asi tak v polovině, když se objevil Snape.

„Včera večer jste mi zapomněl vyměnit obvazy,“ připomněl mu Harry, když odkládal knihu.

„Nezapomněl,“ prohlásil Snape, přikráčel k Harrymu a hůlkou mu přejel po trupu, čímž obvazy rozřízl. Byl tak blízko, ústa měl hned vedle Harryho. Vzpomínka na sen se mu navrátila a s ní si vybavil i ten polibek a jak se Snapeovy rty pohybovaly na ženině prsu. Jeho penis sebou dychtivě cuknul a mladík se odvrátil, nechtěl, aby se mu postavil před Snapem. Naštěstí mu rychle zase zvadl.

Snape, který rukama přejížděl Harrymu po zádech a vyšetřoval jizvy, vypadal, že si ničeho nevšiml.

„Jsou skoro vyléčené,“ informoval ho Snape, zatímco do Harryho zad něco vtíral. „Po zbytek dne si neoblékejte svetr a do zítra by měly úplně zmizet, pokud si je ovšem nezhoršíte.“ Skončil a přešel si k umyvadlu umýt ruce. Harry si kolem pasu obtočil prostěradlo a posadil se ke stolu.

Jakmile si Snape domyl ruce, přinesl Harrymu jeho snídani, která obsahovala misku plátků manga.

„Tyhle věci miluju!“ Popadl jeden kousek a nacpal si ho do pusy.

„Toho jsem si všiml,“ odvětil Snape suše. Muž se znovu přesunul k umyvadlu a prohlížel si toaletní potřeby, aby se ujistil, jestli jsou relativně ještě plné.

„Na čem budeme pracovat dnes?“ zeptal se Harry, když dojedl plátky.

„V zájmu toho, abychom předešli namožení vašich svalů, začneme s tím samým cvičením, jaké jste dělal včera odpoledne.“ Snape si do chodby přivolal míčky, akorát teď byly všechny černé.

Harry, dychtivý začít, se pokusil narvat si celou klobásku do pusy.

„Zpomalte.“ Snape se posadil na druhou židli, předtím ještě poslal Harryho kalhoty na postel. „Nebudete schopný bojovat s nikým, pokud se udusíte.“

„Vy byste mi neposkytl první pomoc?“

„Pokud jste tak neschopný, že se omylem zabijete při natolik snadném úkonu, budu nucen z toho vyvodit závěr, že vaše skutečné šance přemoci Pána zla jsou minimální a já se budu muset uchýlit do Austrálie.“

Harry se pokusil představit si Snapea na pláži a vybavil se mu Smrtijed, jak leží plně oblečený v hábitu na ručníku a na sobě má sluneční brýle. Ten obrázek byl tak komický, až se znovu začal dusit šťávou. Snape se na něj zamračil a on se stěží zvládl sám vzpamatovat.

Poté, co se uklidnil a dojedl snídani, pospíchal se připravit na trénink. Míčky sdílely jeho nadšení, dychtivě se řítily kolem místnosti.

Jakmile Snape douklidil stůl a kouzlem spustil cvičení, odešel. Harry namířil laserem na vzdalující se postavu a představoval si, že na ni sesílá kletbu. Hned jak zmizela, Harryho pozornost upoutaly kroutící se černé tečky a on se ponořil do jejich odstřelování, hezky jednu za druhou.

Zabralo mu přibližně stejnou dávku času jako to stejné cvičení včera. Zlepšil se v zaměřování, ale nedostatek barev ho mátl. Když se Snape ukázal v čase oběda, zbývaly mu ještě dvě. Snape ho pozoroval, jak je sleduje, zaměřuje a konečně je obě sráží na zem.

„Je dobře, že Smrtijedi jsou daleko větší než tyhle věci,“ řekl Harry, když si na sebe natahoval kalhoty.

„Hábity zastírají tvar našich těl, čímž ztěžují nepřátelům, aby nás trefili. Měl byste se snažit mířit na obličej nebo na specifické místo na těle. To budeme procvičovat později.“ Snape vešel do cely a poklepal hůlkou na stůl.

Harry spěchal k obědu. Snape poté, co odeslal všechny míčky do jednoho rohu místnosti, se posadil na židli naproti Harrymu. „Co si myslíte o Drákulovi?“

„Začátek se rozjížděl vážně pomalu, ale zlepšilo se to.“ Harry vypil část neznámé polévky. „Přál bych si, aby to mělo víc akčních scén. Líbí se mi ty části, kde upíři sají krev.“

„Osobě, která mě k tomuto dílu přivedla, se líbilo, ale také si stěžovala na utkvělý sexismum.“ Snape na stůl přitiskl svoji hůlku a objevil se hrnek.

„To zní jako něco, co by řekla holka.“

„Také to byla dívka.“ Snapeovo obočí mířilo k černé linii ve výrazu nespokojenosti. Harry neměl ponětí, jak by jeho komentář mohl Snapea popudit.

„Ale hádám, že chápu, proč by to mohla říct,“ přemítal Harry, když dojedl polévku. „Vypadá to, jako by se ženy v tom příběhu staraly jen o to, jak se vdát.“

Snapeova obočí se uvolnila. „Ano, také si povšimněte, že ženy tam mají tendenci být buď panenské a morálně bezúhonné, nebo erotické a monstrózní.“

Harry cítil, jak mu hoří tváře, když si vzpomněl na ty tři upíří ženy a ten podivný sen, co se mu zdál.

Snape se postavil. „Můžeme trénovat?“

„Ano!“ Harry nadšeně odstrčil svoji židli.

Snape vyšel z cely a odstranil stůl a židle. „Pokuste se zůstávat u středu místnosti.“

„Ano, pane.“ Harry sledoval, jak balónky víří podél stěn. Dva se vydaly k němu a on se nenuceně stočil na stranu. Tři se řítily z jiného směru a on se jim jedním mírným úkrokem lehce vyhnul. Snape pomalu zvyšoval počet míčků, které na něj útočily, a až když se jich pět prohánělo vzduchem, podařilo se jim ho zasáhnout. Udělali si po nějaké době přestávku a on zažertoval: „Myslím, že pokud mě napadne víc než čtyři Smrtijedi najednou, prostě se podívám, jaké kouzlo je nejslabší a skočím do něj.“ 

Snape se na něj nesouhlasně zamračil. „Nepřál byste si stoupnout do dráhy žádného kouzla, které na vás sešlou.“

„Já vím.“ Harry si povzdechl a znovu se postavil do středu místnosti. Snape ho začal bombardovat skoro okamžitě a on rychle zapadnul zpátky do obranného módu, zatímco se mu dařilo vyhýbat se všem pěti míčkům jednoduchými úkroky a shýbáním páteře. Snape další balónky nepřidával, ale ty pětičlenné skupiny vysílal čím dál tím rychleji, až Harry jen reagoval, a nemyslel. Když se pokoušel vědomě předvídat dopad střel, končil často na podlaze nebo ho najednou zasáhlo několik míčků. Nicméně jakmile se přestal pokoušet vymýšlet možnou dráhu a jen reagoval, dařilo se mu dost dobře střelám unikat. Kličkoval a točil se, soustředil se na minimalizování pohybů, zatímco se bez námahy vyhýbal každé sérii vyslané na něj.

Snape zastavil cvičení a Harry se posadil, jak se snažil popadnout dech.

„Myslím, že tak dlouho, dokud na vás všichni Smrtijedi budou sesílat kouzla, co nejrychleji dovedou, nebudeme mít problém.“ Snape odeslal balónky pryč a otevřel pro Harryho mříž.

„Vždycky mi šlo lépe reagovat než myslet.“ Harry prošel skrz otvor a zamířil do koupelny.

„Toho jsem si všiml.“

Harry se právě soukal z kalhot, když si náhle něco uvědomil. „Počkat chvíli! Myslel jsem, že jste říkal, že musím trénovat nahý, protože se pravděpodobně postavím Voldemortovi bez oblečení. Proč jste mě dneska nenechal se svléknout?“

„Ačkoliv většinou budete trénovat v nahotě, neboť to bude stav, ve kterém se s největší pravděpodobností ocitnete, také si chci být jistý, že se umíte vyhýbat a bojovat částečně a plně oblečený,“ vysvětloval Snape. „Také jsem byl zvědavý, jestli nošení kalhot zlepší nebo bude mít nějaký dopad na vaši schopnost uhýbat.“

„A mělo?“ Harry do vany nalil pěnovou koupel.

„Zezačátku vám to trochu pomohlo,“ Snape prošel kolem a posadil se na svoji židli. „Vytvořil jsem si teorii, že rozdíl byl spíše způsoben vaším uvolněnějším mentálním stavem než vlastnictvím ošacení.“

„Ten svetr mě pravděpodobně zpomalí,“ přemítal Harry, když si drhnul ruce.

„Souhlasím,“ řekl Snape. „Najdu vám nějaký jiný svršek. Musíte být připravený jít do bitvy kdykoliv.“

„Jo, pokud nebudu zdrogovanej k nepříčetnosti,“ souhlasil Harry a nalil si na vlasy šampón.

„To bude těžké obejít,“ zabručel si pod vousy Snape a mnul si pusu. Nakonec promluvil: „Pokud budu z nějakého důvodu odstraněn ze své pozice, musíte trénovat, co nejvíce to půjde. Přinejmenším alespoň udržujte své svaly na nohou silné.“

Harry přikývl. „Budu.“

Ponořil se pod vodu, aby si opláchl vlasy. Pochyboval, že bude moci dělat cokoliv, pokud Snape bude nahrazen jiným Smrtijedem, ale snažil se na tuto možnost nemyslet. Dokončil koupel a osušil se. Snape z koupelny odešel, takže si mast na svaly natřel v poklidu. Po pár minutách si natáhl kalhoty a vyšel ven, aby se podíval, kam Snape zmizel, a našel ho, jak na stůl přivolává jídlo.

„Takže jaký je plán?“ Harry žuchnul na židli a zamíchal si dušenou zeleninu. „Přivedete mě před Voldemorta a vrátíte mi magii. Já zabiju Voldemorta, pak dorazím Smrtijedy.“ A pak vy dorazíte mě, dodal si Harry v duchu. „Je to tak?“

Snape si pro sebe přivolal čaj. „Jen mějte na paměti, že vaším primárním úkolem bude zničit Temného pána.“

„Přesto nechápu, jak ho přemůžu bez hůlky. Nemůžeme předem testovat hůlky, protože mi před tím zápasem nevrátíte magii. Takže jak ho zabiju holýma rukama?“

„Nechte mě, ať se o tohle postarám,“ odpověděl Snape jednoduše. „Nyní se zaměřte na trénink. Měl byste se zabývat pouze zlepšováním svých schopností.“

„Proč to prostě nezařídíte tak, že tam budu jen já, Voldemort a pár dalších Smrtijedů, než abych se musel strachovat celé jejich armády? Nebo mě jen trénujete, jak bojovat s nimi všemi, jen pro případ, že budu muset?“

„Navzdory tomu, čemu většina lidí věří, je ve skutečnosti jednodušší bojovat s velkou skupinou nepřátel, pokud víte, co děláte; zvláště pokud budete stát proti takovému spolku, jako jsou Smrtijedi, kteří nebudou mít skrupule mířit na své společníky, pokud uvěří, že to zničí i vás. Vaše strategie by měla být dostat se co nejblíže určitému Smrtijedovi a nechat ostatní, aby ho zasáhli svými kouzly.“

„Dostat se do blízkosti dalšího Smrijeda?“ zeptal se Harry nevěřícně. To znělo jako hrozný plán. Bylo skoro nemožné vyhýbat se kouzlům na krátkou vzdálenost.

„Ano, ale musíte to udělat způsobem, který neodhalí vaše úmysly. Na tom budeme pracovat později. Nyní se zaměřte na vyhýbání a míření.“ Snape dopil čaj a nechal svůj šálek zmizet.

Harry přikývl a dojedl večeři. Nebyl si jistý, jestli má schopnosti potřebné ke zvládnutí toho, co Snape plánoval. Už takhle bylo málo času vyhnout se kouzlům, které na něj byly poslány ze značné vzdálenosti. Nicméně nápad, že by se Smrtijedi zničili navzájem, se mu vážně zamlouval. Nebyl si jistý, že by dokázal zabít kohokoliv kromě Voldemorta, Luciuse, Averyho a Snapea a to i po tom, co mu udělal.

Když Harry dojedl, Snape odstranil nádobí, stoupnul si a z hábitu vytáhl nenáviděnou lahvičku, kterou postavil před Harryho.

„Pokud chcete, mohu opět počkat venku, dokud nebudete připravený.“

„Jo,“ přikývl Harry strnule. Úplně zapomněl, že to odložil na dnešek. Jelikož se zase jako minule nechtěl ztrapnit se stolem, vlezl si na postel a rychle lektvar vypil.

Netrvalo to dlouho, než lektvar zabral. Povlečení pod jeho zády bylo skvělé a on se na něm svíjel. Laskal pokrývky, těšil se pocitem, který na jeho pokožce vyvolávaly. Všechen žár jeho těla mu vystřelil do klína a jeho bradavky ztvrdly. Dotknul se jich a bylo to dobré, ale zdaleka ani tak úžasné, jako když se jich dotýkal Snape. Proč stál Snape tam, tak daleko, místo aby se ho dotýkal?

„Dotýkejte se mě,“ prosil Harry.

Snape poslechl, prošel mřížemi a přiblížil se k posteli.

Harry přelezl pokrývky, aby mu vyšel naproti. Chytil ho za předek hábitu a trhl jím dopředu ve snaze ho stáhnout na sebe. Do cesty se jim dostal sloupek postele a Snape iritovaně zasyčel, když se o něj praštil. Zavrčel: „Pottere,“ a hloubka jeho hlasu Harrymu podél páteře vyslala chvění. „Musím vás pokaždé přivazovat?“

Přitáhl Harryho k čelu postele. Harry ležel na zádech a snažil se stáhnout si muže na sebe, ale Snape mu vytáhl ruce nad hlavu a přivázal ho.

Harry se nebál, že by Snape odešel. Zůstane, dokud Harry nebude. Harry se snažil vykroutit z kalhot. Chtěl, aby se ho Snape dotknul mezi nohama.

„Přestaňte sebou vrtět,“ nařídil mu Snape, zatímco rozvazoval šňůrku Harryho spodků a svižně odhaloval Harryho nejoblíbenější partii. Vlezl pořádně na postel, zahákl nohy přes Harryho a přišpendlil mu je k lůžku. Sklonil hlavu, jeho jemné vlasy mu přepadly přes obličej a otíraly se Harrymu o hrudník, když bral pravou bradavku do svých hříšných úst.

Bylo to tak zatraceně dobré. Harry vykřikoval rozkoší a pokoušel se přirážet boky a Snapeova pusa prováděla kouzla s jeho bradavkami. Náhle si vzpomněl na svůj sen, kde ho Snape přeměnil v upíra.

„Nepijte mi krev,“ naléhal.

„Nebudu,“ slíbil Snape.

„Nejsem panic.“

„Té skutečnosti jsem si vědom,“ Snapeův hlas byl jako hřejivý med. Muž se přesunul, aby poškádlil druhý hrbolek, prsty se mu potulovaly vzhůru po mladíkových pažích a Harry se k nim přitiskl, jak se propracovávaly dolů po stranách těla. Chtěl vidět Snapeovy oči, ale Snape se od toho poprvé na něj nepodíval.

„Níž! Níž!“ vykřikoval Harry, když Snapeovy prsty tancovaly po jeho břiše a bocích, pohybovaly se v kruzích, takže se dostaly všude, jen ne na místo, kde je nejvíc potřeboval. „Sakra! Potřebuju, abyste se dotknul mýho penisu.“

Snape ho neposlechl a posadil se. Pokoj naplnily jahody a Harry věděl, co bude následovat. Rozluštil tuhle hru. Nejdříve přijdou prsty, pak penis, pak dosáhne orgasmu. Roztáhl nohy tak široce, jak mohl s jednou nohou uvězněnou pod Snapem, a dychtivě sledoval, jak se Snapeovy ruce přesunují z lahvičky mezi jeho údy. Bylo použito kouzlo a pak měl Snape jeden prst v něm. Harry proti němu přirazil. Tahle část vždycky trvala strašně dlouho a on chtěl poskočit dopředu. „Prostě ho tam vražte!“

Snape ho ignoroval a přidal druhý prst a pak třetí, zatímco se Harry pokoušel přimět ho postupovat rychleji. Po době, která se zdála celou věčností, Snape konečně uvolnil Harrymu ruce. Harry se vyškrabal do sedu a vystartoval po Snapeovi, jakmile se dostal na kolena. Přitiskl svoji pusu na jeho, vzpomínaje na to, jak ve snu dobře líbal. Snape očividně zapomněl jak líbat, protože ústa mu zůstala zavřená a oči otevřené, jež zíraly na Harryho. Harry se na vteřinu ztratil v temnotě mužových očí. Sebral se a pak nápomocně zašeptal: „Musíte otevřít pusu.“

Snape místo toho zavřel oči. Harry, který se chtěl upřeně dívat do té černě, protestně zamručel, ale pak ho Snape políbil a on zapomněl na všechno, kromě chuti jazyka, co do něj vnikl. Dychtivě ho vsál, obtočil ruce Snapeovi kolem ramen, jak se pokoušel ochutnat každý kousíček mužových úst. Příliš brzy Snape polibek přerušil a otočil Harryho čelem ke zdi. Uchopil Harryho zápěstí a přitiskl mu je nad hlavu.

Harry to nesnášel. Ta pozice mu připomínala bičování. Poprvé to bylo takhle dobré, ale nyní chtěl ležet na zádech. „Ne, ne.“ Otočil se ve snaze uniknout. Nenáviděl, když ho Snape bičoval.

Snape vyčaroval řetězy. „Nebudu vás bičovat. Uklidněte se.“

„Ne, ne takhle!“

Snape ho uvolnil a položil na postel. Harry se šťastně převalil na záda a obtočil nohy kolem Snapeova pasu.

„Podívejte se na mě,“ požádal.

„Ne,“ Snape sundal Harrymu nohy ze svého pasu a přetočil ho na břicho.

„Ne, tuhle ne!“ Harry nesnášel i tuhle pozici a snažil se převrátit zpátky. Snape ho držel pevně a Harry zaslechl rozepínání knoflíků.

„Ne! Na záda!“ trval.

Snape ho neposlouchal, místo toho se vtlačil do Harryho a široce ho roztáhl. Nebolelo to, ale Harry zakňučel, protože jeho přání byla ignorována. Takhle nemohl vyvrcholit. Pak, když měl Snape celé své tvrdé vzrušení nacpané uvnitř, vklouzl jednou rukou pod Harryho hrudník a otočil je, takže oba leželi na boku, Harry přitisknutý na Snapeovu hruď. Muž mu své dlouhé prsty stočil kolem boků, a když přirazil – pomalým, dlouhým pohybem – držel Harryho na místě, ve své vřelé a bezpečné náruči.

Harry miloval být během sexu držen. Rytmus byl strašidelně pomalý a úhel úplně špatný, ale cítil Snapeovo teplo i přes tlusté oblečení. Snapeův dech ho šimral na vlasech poblíž ucha. Harry se rozplynul do objetí, cítil se neuvěřitelně spokojeně a milovaně. Pohnul svoji pravou rukou dozadu a sevřel Snapeův hábit, zatímco levou hladil ruku, která se mu naplocho tiskla na hrudník. Připadalo mu trochu nespravedlivé, že zatímco ho Snape mohl hladit, jak chtěl, on nikdy nedostal možnost dotknout se jakékoliv jeho části, kromě rukou a obličeje. Právě se ho chystal požádat, aby si sundal oblečení, když prsty z jeho boku putovaly dolů a chytily jeho vzrušený penis.

Harry potěšením zalapal po dechu a nedočkavě přirazil Snapeovy do dlaně. Sakra! „Ano! Ano! Do háje, ano!“ Hýbal boky, co nejvíc to šlo, zavřel oči a soustředil se na pocit narůstající v jeho varlatech. Snapeova levá ruka se přesunula, aby polapila Harryho pravou bradavku mezi své prsty a bezcitně tu senzitivní oblast dráždila, zatímco penis se stále rychleji otíral o to místečko v něm, které vyvolávalo v Harryho těle vlny rozkoše. Bylo toho na něj moc a brzy vrcholil, zuřivě vystříkl a celé jeho tělo sebou škubalo jako ryba na suchu.

Snape byl stále tvrdý, opatrně se z Harryho vytáhl, pak mladíka převalil na břicho, skrčil mu kolena a vytáhl ho na ruce. Byla to přesně stejná pozice jako tehdy při tom hrozivém poprvé. Normálně by Harry proti tomuhle postavení silně namítal, ale po svém orgasmu byl natolik uvolněný a navíc ho Snape stále pevně objímal. Když se muž znovu vtlačil do něj, vůbec to nebylo podobné tomu, co se dělo v trůnním sále. Žádná bolest, jen potěšení i přesto, že se Snapeovy boky pohybovaly rychleji a Harryho tvrdě souložil.

Tempo narůstalo a přírazy se přitvrdily a sex byl tímto způsobem daleko lepší než jakýmkoliv jiným. Harryho penis, teprve nedávno uspokojený, se znovu se zájmem zvedal, jak Snape narážel do toho místa, které ho při správném dotyku přimělo vidět hvězdy. Příliš brzy se to skončilo, Snapeovy boky sebou rychle škubaly a muž sevřel rty Harrymu dole na krku a lehce ho kousnul.

Když se Snapeovi přestalo třást tělo, jemně se z Harryho vytáhl a položil se na bok na postel vedle něj. Harryho znepokojoval nedostatek kontaktu, tak se znovu ke Snapeovi přitiskl, zabořil mu hlavu do hábitu a dýchal jeho vůni. Zezačátku, když se k němu Harry přitiskl, Snape ztuhnul jako prkno, ale po chvíli se pomalu uvolňoval a velice váhavě položil ruku Harrymu na bedra.

Harry poslouchal Snapeův rychlý tlukot srdce a prsty zkroutil ve Snapeově hábitu. Cítil se tak uvolněně. Kdyby se právě tady a teď ukázal Voldemort, řekl by mu, ať odprejskne.

„Nemyslím si, že by to ocenil.“ Snapeův hlas byl opět medem. Harry se nemohl rozhodnout, jestli se mu víc líbí med nebo hřmění.

Harry zamumlal do mužova hrudník: „Zůstanu tady navždy.“

„Jsem si jistý, že volání přírody vás nakonec z postele vyžene.“ Snapeovy prsty pomalu hladily Harryho bederní páteř. Zavřel oči a na chvíli se ztratil v pohybu těch studených prstů.

„Nikdy mě nikdo nedržel tak jako vy,“ přiznal Harry a prsty se zastavily. „Možná moji rodiče, ale to si nepamatuju. Hermiona byla první osobou, která mě objala, a já jsem si myslel, že je to velmi divný.“

Snapeovo tělo opět ztuhlo a to se Harrymu nelíbilo. Řekl něco špatně? Odtáhl hlavu a podíval se Snapeovi do tváře. Snape měl oči pevně zavřené jako by ho něco bolelo.

„Snape?“

„Měl byste spát,“ Snape Harryho odstrčil, položil nohy na zem a upravil si oblečení.

„Chci, abyste tady zůstal,“ našpulil Harry pusu. Nechápal, kde se stala chyba.

„Ne, nechcete.“ Snape stál k Harrymu zády. „Ta droga vás dočasně učinila příchylnějšího ke všem a ke všemu, ale jakmile vyprchá, zase se vše vrátí do starých kolejí. Spěte, zítra budeme trénovat.“ Odešel bez ohlédnutí.

Harry pozadu spadl do peřin, cítil se zklamaně. Přetáhl přes sebe pokrývku a zakrátko už spal.

 

<Kapitola 14>  <Kapitola 16>

Komentáře

...

Profesor | 01.03.2013

Teda. Opravdu může za Harryho chování jenom lektvar nebo už se začíná projev Stockholmský syndrom?
Jsem opravdu zvědavá, co bude dál.

Re: ...

Adelaine | 02.03.2013

On to tam bude časem a postupně objasňovat a vysvětlovat svůj vztah ke Snapeovi. Momentálně je Harry opravdu pod vlivem drogy, což jak všichni víme, mění chování do určité míry hodně a Snapeovo vlastní relativně milé vystupování, zvláště při sexu, tomu účinku napomáhá.
Nicméně tohle je hodně kánonická fikce a nemyslím si, že by se šest let nenávisti a vražda Albuse dala překonat jen tak snadno (taky to má 65 kapitol).
No, uvidíte v příštích kapitolách, tam to Harry trochu vysvětluje.
Děkuji za komentář.

Re: ...

belldandy | 10.03.2013

Kdybych dodala svůj názor. Tak droga způsobuje to, že Harry moc nemyslí na to, kdo je ta osoba, která s ním zrovna teď je, ale ta touha po něčí blízkosti, ta je pravá. Za střízliva by ale nepřipustil, aby to byl Snape.
A já to vidím tak, že právě takovéto pocity jsou spouštěčem onoho Stockoholmského syndromu.
Neboli obojí verze je vlastně správně. Je pod vlivem drogy a zároveň se tam možná projevuje prvopočátek Ss, těžko tomu hledat nějakou hranici.

Re: Re: ...

Adelaine | 10.03.2013

Asi určitě to tam částečně taky bude. On vlastně tam říká, že vidí svým způsobem Snapea jako dvě osoby - zlého, nepříjemného a krutého a ta druhá je ta chápavá a svým způsobem milá osoba. Taky by Ss byl rozvinutější, kdyby ho Snape takhle neznásilnil, nebo možná, kdyby se o to alespoň dobrovolně nepřihlásil. Ale zase kdyby ho neznásilnil, tak by spolu nespali a Harry by nepoznal tu jeho láskyplnou část osobnosti.

teda

Symphony | 01.03.2013

tak tohle me dostalo. nejdriv jsem malem umrela smichy, kdyz harry "napomocne" poradil severusovi,aby otevrel pusu a potom vsecky ty naznaky nezne naklonnosti!
jeste me zajima, jak se na to bude harry divat, az vyprcha lektvar. :)

Re: teda

Adelaine | 01.03.2013

Já miluju Harryho zdrogovanou mysl:). Navíc je pod lektvarem strašně přítulnej.
Musíte počkat do neděle na Harryho reakci:)
Děkuju za komentář.

:)

Blesk | 28.02.2013

Začínám mít pocit, že se Severus pomalu ale jistě začíná topit. Možná proto se nechce na Harryho dívat a zůstávat. Sám už chápe, že mu podléhá a zřejmě má za to, že v Harrym to vzbuzuje jen ten lektvar. I když jeho sny mluví asi za vše 8-) Jinak ta poznámka, aby mu nepil krev, se mi strašně líbila. :-D

Re: :)

Adelaine | 01.03.2013

Zajímavá teorie, nevyvracím ani nepotvrzuju. Nicméně Harry má k jakékoliv náklonnosti dost daleko. Sny klidně můžou odrážet skutečnost a vzhledem k tomu, že Snape je jediný, s kým kdy spal, tak je podle mě jen přirozené, že se tam bude vyskytovat. A ve skutečnosti Snape stále figuruje na jeho seznamu "Chci zabít" a nesnáší jeho dotyk (pokud není v rauši).
Harryho průpovídky během sexu mě taky bavěj. A chudák Snape, ten z nich teprv musí být vedle:)
Děkuji za komentář.

:)

cim | 28.02.2013

Ráno bude zajímavý. Jsem zvědavá, jak Harry zhodnotí svůj postoj předešlého večera :D

Re: :)

Adelaine | 01.03.2013

Asi podobně jako vždy:). Ale dozvíte se to v neděli.
Děkuji za komentář.

._.

anneanne | 28.02.2013

Nevím koho víc litovat, nádherná kapitola .Díky.

Re: ._.

Adelaine | 01.03.2013

Jsem ráda, že se líbila. Já teda lituju oba dva, nemají to lehké, ale tak jsou ve válce...
Děkuji za komentář.

:-)

bacil | 28.02.2013

No ty jejich rozhovory mně vždy dostanou. Harryho příprava na zabití Voldíka je opravdu zajímavá. No a to jak Harry řekl Severusovi, že se mu líbí když ho objímá. Hm to jsem zvědavá co na to Harry řekne až se vzpamatuje z učinku lektvaru :-)
Moc se těším na pokračování :-D

Re: :-)

Adelaine | 01.03.2013

Jejich hovory v posteli nebo mimo? Tak on je Snape Harryho jediná společnost, pak je to těžký nemluvit a vysoce cenzurovat...
Jo, to se uvidí v neděli:)
Děkuji za komentář.

Záznamy: 1 - 14 ze 14

Přidat nový příspěvek