Noci v zahradě Getsemanské - Kapitola 29

19.05.2013 17:58

Varování: Číst na vlastní nebezpečí, jelikož se k překladu dostanu s největší pravděpodobností až na konci toho června. Tohle bylo přeloženo v rámci odpočinku mezi zkouškami;).

@@@

Kapitola 29

Harry stále spal, když Snape přišel a napadl ho kouzly. Harry se rychle skulil z postele a vyhnul se jim.

Muž cvičení zastavil, jakmile si uvědomil, že není schopen zasáhnout nyní již probuzeného kouzelníka. „Nejste tak ubohý, jako jste býval.“

„V noci jsem se dobře vyspal.“ Harry se posadil. „Rád bych dneska zase spal v přístěnku.“ Nehodlal žádat o sex dvakrát za sebou, ale měl dojem, že jeho trénink probíhal daleko hladčeji ty dny, kdy měl možnost se pokojně vyspat.

„Pokud na tom trváte,“ odpověděl Snape hlasem, který naznačoval, že si není jistý, zda Harrymu věří jeho touhu spát do přístěnku.

Snape tentokrát sice uvařil normální snídani, ale nechutnala tak dobře. Vajíčka byla trochu řídká, toast nebyl dokonale zlatavý a klobásky byly lehce přepečené. Harry si domyslel, že ještě nedostal nový sporák.

„Budu mít dnes hosty,“ informoval ho Snape. „Myslím, že pro vás bude nejlepší, když zůstanete v tichosti ve své cele. Dám vám knihy ke čtení. Pokud ale uslyšíte, že se někdo blíží, musíte knihy schovat a svléknout se.“

To mu zničilo celý den. Vážně se těšil na trénink. „Jak dlouho tady budou?“

Snape zavrtěl hlavou. „Nevím. Měli by dorazit odpoledne, takže budeme mít obvyklou ranní hodinu. Dám vám velký oběd, měli by však odejít ještě před večeří. Pokusím se je odradit od žádostí, aby vás směli vidět, ale pokud přijdou sem, nesmíte zapomenout hrát svoji roli. Nehledě na to, čím vám budou vyhrožovat, není jim dovoleno vás zranit, když není Pán zla poblíž.“

Harry velmi dobře věděl, že ho mohou mučit, aniž by ho fyzicky zranili, takže Snapeův pokus ho utěšit moc nezabral. Zůstane ve své cele a bude potichu jako myška.

„Jaké cvičení budeme dělat dnes?“ zeptal se ho Harry, když se postavil a šel kvapem proběhnout svoji ranní očistou.

Snape odklidil jejich prázdné nádobí. „Chci po vás, abyste předvedl, že dokážete přesunout své svázané ruce i v průběhu vyhýbání. Pokud to zvládnete, nebudeme pokračovat v lekcích, kdy máte ruce spoutané za zády.“

„Jsem si jistý, že to dám,“ řekl mu Harry sebevědomě.

„Budete se dnes také znovu pokoušet vyhýbat se zavázanýma očima, neboť jste to již nějakou dobu nedělal.“

Harry dokončil přípravu a vyšel za ním z cely. Společně došli do tréninkové místnosti a Snape připravil prostor na jejich hodinu. Harry dal ruce za záda, aby ho Snape mohl svázat, a okamžitě jakmile Smrtijed zahájil cvičení, vyvrátil si rameno a začal unikat střelám s rukama před sebou. Snape ho nutil to opakovat, dokud se nepřesvědčil, že Harry tuto techniku plně ovládá.

Při přípravě na druhou část tréninku vrátil muž nábytek do místnosti.

Harry na to podezřívavě koukal. „Nechápu, proč tu ten nábytek musí být, jen když trénuju vyhýbání. Myslím, že se rád díváte, jak vrážím do věcí.“

„To je sice zábavné,“ přiznal Snape, „ale když víte, že je nábytek na místě, nemáte tendenci plýtvat energií běháním po celé místnosti. Mějte na paměti, úsporné pohyby.“

„Jo, jo, úsporný pohyby.“ Harry si od Snape převzal pásku a postavil se do středu místnosti, než si ji uvázal přes oči.

Snape na něj sesílal kouzla a on se jim s lehkostí vyhýbal. Po několika minutách ho to začalo nudit.

„No tak, Snape, snažte se trochu víc!“

Snape na něj vyslal několik kouzel naráz a Harry vyjeknul, když se tělem pokoušel najednou uhnout do tří různých směrů, až nakonec skončil na zemi.

„Zkuste to znovu, Pottere,“ řekl mu Snape.

Harry se zvedl do stoje. „Nezasáhl jste mě.“

Řítila se k němu další kouzla a Harry se skrčil za knihovnou.

„Přestaňte se schovávat, Pottere,“ zavolal Snape z druhé strany místnosti.

Nyní, jelikož věděl, že ho Snape neuvidí podvádět, vykouknul zpod pásky, kterou měl na očích. Zhodnotil situaci a pak si zformoval plán. Vrátil si pásku na místo a propletl se místností až ke skrýši za další skříňkou. „Snažte se trochu!“

„Myslel jsem si, že Nebelvíři mají být stateční, ale doposud jsem neviděl žádný důkaz, který by to potvrzoval. Přestaňte se schovávat!“ nařídil mu Snape.

Za tenhle komentář ho Harry dostane. Na minutku poskakoval ve středu místnosti. „No tak, vždyť nic nevidím!“

Když na něj Snape znovu seslal pár dalších kouzel, dohrabal se schovat za pohovku poblíž staršího kouzelníka.

„Stále vystrašený?“

Harry na to nic neřekl, jen zůstal skrčený za gaučem a Snapeovi naslouchal.

„Nenuťte mě jít za vámi vás chytit,“ varoval ho Snape, když se začal přibližovat k Harrymu.

Harry se nadále krčil za kusem nábytku, až dokud nebyl Snape přesně na tom místě, kde ho chtěl mít. Vyskočil nahoru, vrhl se přes gauč a složil Smrtijeda na zem. „Mám vás!“

„Tohle je lekce v obraně, ne útoku,“ oznámil mu Snape nabručeně.

„Vám se prostě jen nelíbí, že jsem vás porazil,“ oponoval mu Harry samolibě. Strhl si pásku a zjistil, že se nachází přesně ve stejné pozici, jako byl včera večer. S rozpaky se rychle zvednul ze Snapea, jenž se ztuhle posadil a uhladil si hábit.

„Och, do prkýnka! Neublížil jsem vašim zádům, že ne? Omlouvám se, měl jsem pamatovat na to, že jste zraněný. Ale přemýšlel jsem, než jsem to udělal. Naplánoval jsem si to. Jen jsem si nevzpomněl, protože jste se dneska ráno zase pohyboval jako normálně a - “

„Sklapněte, Pottere,“ přerušil ho Snape. „Jsem v pořádku. Aby mi to ublížilo, potřeboval bych daleko víc než jen kouzelníka s osmi kameny1.“

„Hej! Já nevážím osm kamenů!“

„Tak tedy sedm.“

Harry znovu na Snapea vletěl, ale starší čaroděj se již vzpamatoval a okamžitě na něj začal sesílat kouzla. Harry se jim stočil z cesty a zmizel směrem k druhé straně pokoje. Snape se zvedl ze země a jal se ho pronásledovat.

„Nenechám vás se znovu ukrýt,“ slíbil.

„Jen to zkuste,“ vyzýval ho Harry, který běhal po pokoji. Byl rychlejší než Snape a brzy přišel na to, jak dát Snapeovi vážně zabrat, jestli ho chtěl trefit kouzly. Snape brzy rozluštil jeho hru a začal kusy nábytku spíš nechávat zmizet, než aby ho pronásledoval.

„Podvádíte!“ obvinil ho Harry, když stůl, za který doběhl, zmizel.

„Moje lekce, moje pravidla,“ prohlásil Snape.

„Vraťte zpátky balónky,“ navrhl Harry. „Natřu vám to!“

Snape vrátil všechny míčky naráz a ty pak v obrovském černém mračnu vyrazily k Harrymu. Harry se vmáčkl pod stůl a schoulil se do kuličky, když do něj všechny narazily. Nebolelo to, a jakmile útok přešel, míčky zmizely.

„To pro dnešek stačilo,“ oznámil mu Snape, očividně odhodlaný mít poslední výhru.

„Jen počkejte,“ slíbil Harry, když se stavěl na nohy. „Tohle vám oplatím.“

„To bych rád viděl,“ vyzýval ho Snape, zatímco ho vedl dolů do koupelny.

„Možná máte magii a hůlku, ale já jsem rychlejší a umím se prát,“ informoval ho Harry.

„Nenajdete kouzelníka, který by používal pěsti, když má k dispozici kouzla.“

„Převážně proto, že to neumí. Měl jste tu být, když jsem rozcupoval Averyho. Očividně nikdy předtím ránu nedostal. A já jsem nikdy nebyl tak vděčný za to, že mám za bratrance Dudleyho.“ Harry skočil do vany a pustil vodu. „Dáte mi teď ty knihy?“

„Ano, dám vám je,“ souhlasil Snape. „Ale pokud je ušpiníte, už vám žádnou jinou nepůjčím.“

„Ale no tak, jsem sice teenager, ale mám nějaké sebeovládání,“ protestoval Harry.

„Přinesu vám je, až se vrátíte do cely.“

Harry ještě nikdy nezažil rychlejší koupel. Už byl skoro za dveřmi, když mu Snape připomněl: „A co lektvar?“

„Ou jo.“ Harry na zem roztáhl ručník a rychle si na sebe natíral mast. Snape vycítil Harryho spěch, takže přistoupil blíž a zatímco se mladík zaměřil na své nohy, namazal mu záda. Jakmile skončili, omotal si Harry ručník kolem pasu a zamířil do cely. Snape mu na stůl vyčaroval jídlo, pečeni se zeleninou a brambory, a odešel.

Snape se nevracel podezřele dlouho a Harry se obával, že Smrtijedi dorazili dřív. Konečně se muž vrátil a nesl s sebou dvě knihy, které položil na stůl vedle Harryho.

Harry si dychtivě přečetl názvy: „Nové radosti homosexuálního sexu, Kámasútra pro gaye… myslel jsem, že jste říkal, že nejste gay?“

„Nekoupil jsem je kvůli čtení pro radost, idiote,“ prohlásil Snape tónem, který naznačoval, že zvažuje, zda si knihy nevezme zpátky.

„Och,“ Harrymu došlo, co to znamenalo. „Jo… díky.“

Snape rychle odešel v důstojném oblaku černé.

Harry se podíval na obálku Kámasútry. Není divu, že Snape věděl, co dělat při homosexuálním styku. Nejspíš si po tom hrozivém poprvé poštou objednal tyto knihy, aby byl schopen to udělat, aniž by Harryho zranil.

Harry rychle dojedl jídlo a uchýlil se do postele společně s knihami. Nejdříve prolistoval Kámasútru a žasnul nad kresbami sexuálních poloh. Neměl ani ponětí, že existuje tolik možností, jak mít sex. Kolik z nich bude schopen zopakovat s Ginny? Z obrázků felace se vzrušil, představoval si, že ho Snape saje mnoha různými způsoby. Byla tam celá sekce na téma šedesát devítky, kterou si Harry se zájmem prohlížel. Vykouřit Snapea by nemuselo být tak špatné, kdyby současně s tím mu muž ten akt oplácel.

Další část byla o ‚frotáži‘, což bylo, když dva muži třeli o sebe své penisy. Možná by mohl Snapea přesvědčit, aby dělali spíš tohle, než aby pronikal do něj. Tak by mohli vykonávat styk a přitom by oba mohli zastávat mužskou roli. Po této části následovala spousta podivných sexuálních praktik. Harry si nedokázal představit, jak anilingus může být pro nějakou ze zúčastněných stran příjemný, interkrurální sex se zdál bolestivý, fisting vypadal jako mučení a prepuciace2 byla prostě jenom divná.

V době, kdy dolistoval na konec knihy, byl nesnesitelně vzrušený. Pokusil se svůj penis ignorovat. Přece jen se mu zdálo vážně přiteplené vyhonit si ho nad knihou o sexu pro gaye. Na druhou stranu, byl by nějaký heterosexuální chlap schopen představit si, jak ho někdo kouří, aniž by ztvrdnul, a to i kdyby osoba, která by mu felaci prováděla, měla penis? To Harry nevěděl.

Odložil knihu na stranu. Ale zase, Snape Harryho varoval, aby mu neznečistil knihy, což znamenalo, že předpokládal, že Harryho vzruší až do bodu masturbace. Snape si o něm nemyslel, že je gay, že ne? Ne, říkal, že předpokládá, že se Harry jednou, až dostane příležitost, pomiluje s Ginny. Možná bylo pro muže normální se vzrušit, když se dívali na podobné obrázky.

Harry si jako další pročetl Radosti homosexuálního sexu. V ní byly techniky a doporučení, jak vykonávat pohlavní styk. Ale některé obrázky ho vážně zchladily. Všichni ti muži měli obrovské svaly, jako kdyby byli kulturisti, a velice chlupaté nohy. Pokud toto byly typy mužů, které přitahovaly gaye, pak homosexuálem vážně nebyl.

Úsek o bisexualitě ho upoutal. Ve skutečnosti tomu pořádně nerozuměl, když mu ten koncept vysvětloval Snape. Kniha tvrdila, že v mnoha kulturách byla bisexualita běžná a že se často týkala starších mužů zapletených s dospívajícími chlapci. Skutečnost, že ti chlapci pak podle všeho dospěli a sami si vedle manželek pořídili mladší milence, mu zlepšila náladu. Pokud celá jedna populace mužů se mohla nechat souložit jinými muži, a přesto když vyrostli, byli převážně heterosexuální, pak mohl i on. Kniha též naznačovala, že sex mezi muži je běžný ve vězeních a že lidé, kteří se účastní takovéhoto chování, nemohou být považováni za homosexuální a ani za bisexuální. Ulevilo se mu při vědomí, že ve vězení mohl mít homosexuální pohlavní styk, a přesto stále zůstat heterosexuálem.

Harry začínal chápat, proč Hermiona tolik milovala knihy. Kdyby před měsícem věděl alespoň polovinu těchto věcí, nevyšiloval by kvůli sexu se Snapem. Stále by byl radši tím, kdo byl přeneseně nahoře, ale ani jeden z těch chlápků v knihách nevypadal jako žena. Ve skutečnosti pokud vůbec něco, vypadali mužněji než normální muži. Harry předpokládal, že to je důvod, proč staří Řekové a Římané považovali za mužnější být bisexuálem nebo gayem než heterosexuálem.

Harry si právě dočetl zajímavé úseky v obou knihách, když Snape přišel. Mladík počkal, dokud neprošel skrz mříže a pak se zeptal: „Už odešli?“

„Ano,“ přikývl Snape a na stůl vyčaroval lehkou večeři.

„Co chtěli?“ Harry odložil knihu a vylezl z postele.

Snape se na něj jen podíval a přivolal si pro sebe čaj.

„Bylo to něco, z čeho bych mohl být šťastný?“ zatlačil Harry.

„Ano. Žádné další otázky,“ naléhal Snape. „Pořád si přejete spát v přístěnku?“

„Jo, je to tam hezké a tmavé.“ Harry zvedl sendvič. „Budeme moct zítra provést celé tréninkové cvičení?“

„Nejsem si jistý,“ připustil Snape. „Již jste nějakou dobu nebyl mučený a mnoho Smrtijedů horlivě usiluje o to, aby jim byla ta laskavost udělena na důkaz jejich loajality a prestiže.“

„To, že jste mě znásilnil, jako mučení nestačilo?“ dožadoval se Harry informace.

Snapeova obočí zamířila směrem k tmavé lince mezi nimi ve vyjádření hluboké nespokojenosti. „Trestal mě, ne vás. Mohlo mu to stačit, nevím. Může dorazit zítra večer nebo za tři dny.“

„A vy neznáte žádný způsob, jak to zjistit?“

Snape se postavil, zjevně rozzlobený Harryho vyptáváním. „Nečtu myšlenky, Pottere. Pokud mě nadále budete otravovat otázkami, zamknu vás v přístěnku a nechám vás tam do doby, než přijdou. Nyní když jste dojedl, měl byste spát.“ Vykráčel z cely a zamířil směrem k přístěnku. Harry v tichosti do sebe vpravil zbytek jídla. Kdyby to Snape věděl, řekl by mu to. Neměl důvod tajit před ním tuto informaci, navíc nebylo Snapeovi podobné, že by přiznal, že něco neví, což znamenalo, že nejspíš vážně neví, kdy se Voldemort chystal dorazit.

Harry si čistil zuby, když se Snape vrátil. Vyčkával u mříží, než Harry dokončil své večerní úkony a přidal se k němu.

„Jelikož to nevíte, pak bychom možná měli tréninky zkrátit, nebo trénovat v mé cele,“ navrhl Harry staršímu kouzelníkovi.

Snape ho vedl chodbou až k otevřeným dveřím přístěnku. „Dokud nedorazí, plánuji mít kratší seance.“

„Doufám, že to nebude zítra.“ Harryho potěšilo, když zjistil, že Snape opět vystlal podlahu přikrývkami a polštáři. Vplazil se dovnitř a upravoval si měkké peřiny, dokud si nevyrobil pro sebe dokonalé hnízdečko. Snape zůstal ve dveřích, dokud Harry neskončil, a sledoval ho s temnou, hlubokou čárou mezi obočími.

„Pokud budete potřebovat ven dřív, než pro vás přijdu, bouchněte okovy o tyče,“ připomněl Harrymu.

„Pamatuju si to,“ zívnul Harry. „Dobrou.“

Snape zavřel dveře a tiše odešel chodbou.

Harry rychle usnul a spal mírumilovně.

~

Stále spal, když Snape ráno otevřel dveře a vzbudil ho ze snu, jenž sice okamžitě zapomněl, ale který byl docela příjemný.

„To už je ráno?“ zeptal se, ačkoliv se vůbec necítil unaveně.

„Ano, čeká na vás snídaně,“ oznámil mu Snape.

Harry vylezl z přístěnku a postavil se hned, jakmile se nohama dotkl dlaždiček na podlaze chodby. „Hmm, voní to dobře.“

Společně vešli do Harryho cely a Harry se dychtivě vrhl na jídlo.

„Dostal jste sporák, že jo?“ zeptal se Snapea s pusou plnou toastu.

Snape se zamračil na ten bordel, který Harry vytvářel. „Nový byl nainstalován dnes ráno.“

„Vaše po mudlovsku uvařené jídlo je daleko lepší než vaše po kouzelnicku vařené jídlo,“ řekl mu Harry. „Hádám, že to ukazuje, že magie všechno nezlepšuje.“

Snape upíjel svůj čaj a pohnul svými obočími v souhlasu. Harry nyní už velice dobře uměl číst výrazy mistra lektvarů bez brýlí, a i když se k němu jeho brýle vrátí, nebude se muset dívat jinam než na mužovo obočí.

„Neměl bych všechno vyzkoušet aspoň jednou s brýlemi?“ zeptal se Harry a napil se pomerančového džusu.

„Ano, a také to vyzkoušíme, až je Malfoy vrátí,“ odpověděl Snape.

„Proč má moje brýle?“

„Několik předmětů bylo doneseno před ministerstvo jako důkaz vašeho zajetí.“

„Jak to lidé vzali?“ otázal se Harry váhavě.

„K velké zlosti Pána zla mnoho lidí odmítá věřit, že jste držen ve vězení. Pár jich to podle všeho vzdalo, ale máte mnoho věrných stoupenců,“ informoval ho Snape.

Harry se na něj usmál. „Vážně? Jsem rád… Nechci, aby lidé upínali své naděje ke mně, ale ani nechci, aby se vzdávali.“

Snape nechal zmizet jejich prázdné nádobí. „Začneme s vaší lekcí co nejdřív.“

Harry si pospíšil k umyvadlu, zatímco Snape odešel z cely. Když se Snape konečně vynořil z prádelny, Harry už netrpělivě čekal u mříží.

„Písmeno pro dnešek je opět ‚P‘ a budete trénovat vyhýbání v trůnním sále.“

„Nemůžu se dočkat… až se do toho pustíme.“ Harry šel za Snapem do trůnního sálu, v němž byl náhodně roztroušený nábytek.

Snape s cvičením začal skoro okamžitě a Harry se proplétal a vyhýbal, zatímco se pohyboval po místnosti a zvažoval, který nábytek půjde nejlépe využít k tomu, aby naučil Snapea, že ho má neustále bedlivě sledovat. Bez kapes s sebou nemohl nosit míčky, aniž by si toho Snape všiml, takže je chytil mimo Snapeův výhled a zastrkal je pod pohovku, od které plánoval vést svůj útok. Byla dostatečně nízká, aby jim zabránila jen tak uniknout, ale zase natolik vysoká, že je snadno mohl vytáhnout a ve vteřině je vrhnout.

Jakmile se mu podařilo nashromáždit značnou sbírku, chvíli jen tak tančil po místnosti a předstíral, že se soustředí pouze na vyhýbání. Když si myslel, že Snape přestal být obezřetný, znovu se skrčil za gauč, popadl míček a přetočil se za knihovničku, opatrně před mužem schovával míček v ruce.

„Přestaňte se schovávat.“ Snape nechal tu skříňku zmizet a Harry po něm hodil míčkem. Polekaný učitel lektvarů mu sotva stačil včas ustoupit z cesty. „Co to-? Pottere, už jsem vám to říkal, nemůžete chytat kouzla.“

„Viděl jste mě, že bych ho polapil? Naučil jsem se, jak odstranit tyhle pitomé okovy,“ stál si na svém Harry a vrhnul se za pohovku vybrat si další míček. Zamířil na druhou stranu místnosti a schovával střelu po svém boku. Jakmile byl tam, vyslal ho přes místnost na Snapea.

Snape ho krátkým švihnutím hůlky poslal zpátky na něj. „Ubohé.“

Harry se vrhnul nazpět na druhou stranu sálu. „Mohl bych říct to samé o vás. Kolikrát se vám podařilo mě dneska zasáhnout? Ani jednou.“

Další salvou kouzel se Snapeovi Harryho skoro podařilo zasáhnout a Harry se uháněl schovat zpátky za svoji základnu.

„Kdybyste strávil méně času skrýváním se za nábytkem, mohu vás ujistit, že počet by byl - “

Harry vyskočil, v levé ruce měl nacpané čtyři míčky a všechny je co nejrychleji plnou silou naházel na Snapea. Snape je švihy hůlky posílal nazpět a Harrymu se jen tak tak podařilo včas před nimi uprchnout.

„Za tohle vás dostanu,“ slíbil Harry a nashromáždil si další míčky.

„Jen to zkuste.“ Snape odstranil gauč. „A používejte slova na ‚P‘.“

„Podvodníku!“ Harry si pevně přidržel míčky na hrudi a přetočil se, aby se skryl za skřínku. „Jen pojďte sem a bojujte jako muž, Snape!“

„Říká kluk, co se schovává!“ odvětil Snape a mávnutím hůlky skřínku odstranil. Harry všechny míčky, co měl, hodil na Snapea, zatímco se vyhýbal a proplétal k dalšímu úkrytu za rozložitým křeslem.

Snape vyslal kouzlo pod křeslem a strefil Harryho do kotníku.

„To bylo nefér!“ protestoval Harry.

„Slova na ‚P‘,“ napomenul ho Snape.

„Jste pořádný Zmijozel!“

„Ó, děkuji vám.“ Snape odeslal další nábytek a začal sesílat kouzlo za kouzlem na Harryho, jehož se i míčky neustále pokoušely praštit.

Harry neměl čas, aby se pokusil naplánovat další útok; až příliš ho zaměstnávalo vyhýbání se všem střelám. Bylo to na něj skoro příliš a už se chystal požádat Snapea o přestávku, když si uvědomil, že se vyhýbá nad úrovní, které se mu kdy podařilo dosáhnout. S odhodláním zvládnout tuto konkrétní lekci zaměřil všechnu svoji energii na to, aby ho nic nezasáhlo. Kvůli rychlosti a intenzitě projektilů se musel pohybovat po místnosti a využívat nábytku. Krčil se za stolky, skákal přes pohovky, skrýval se za knihovničkami a chytal dech z druhé strany skříněk. Proplétal se sálem, dokud ho nezačaly pálit plíce. Chtěl se přemoci, ale věděl, že lekce okamžitě ustanou, když v přítomnosti Snapea ucítí bolest.

„Bolí mě plíce,“ informoval muže a zkolaboval na podlahu. Šest míčků do něj okamžitě narazilo a Snape cvičení zastavil. Přispěchal k němu a z hábitu vytáhl lahvičku.

„Potřebujete jen pár kapek.“

Harry vyplázl jazyk a Snape mu na špičku kápnul dvě kapky. Lektvar proti bolesti rychle pronikl do jeho krevního řečiště a za okamžik pálivý pocit ustal.

Snape se posadil do svého oblíbeného křesla a sledoval Harryho s nečitelným výrazem na tváři.

„Co je?“ zeptal se Harry mezi lapáním po dechu.

„Nikdy jsem nic podobného neviděl,“ přiznal Snape. „Víte, kolika kouzlům najednou jste se vyhýbal?“

„Hodně?“ Harry si odhrnul ofinu z tváře. Docela mu narostla, a pokud ji brzy nezastříhne, budou mu vlasy padat do očí.

„Deseti, což je pravděpodobně maximální počet Smrtijedů, které bude mít Pán zla u sebe, až mu budete čelit.“

„Čím víc tím… přijatelnější… chceme co nejvíc Smrtijedů, ne?“

„Ano.“ Snape odeslal pryč veškerý nábytek a přivázal Harryho k podlaze.

Harry byl sám sebou docela potěšený. Už byl skoro připravený na svůj velký střet s Voldemortem. Jediné, co potřeboval, byl krátký rozhovor s Ronem a Hermionou, aby se ujistil, že jsou všechny horcruxy zničené, a pak bude nachystaný. Měl by říct Snapeovi o horcruxech? Pokud to neudělá, Snape by se mohl pokusit poslat ho proti Voldemortovi příliš brzy. Pokud mu Snape vážně pomáhal, potřeboval se dozvědět o horcruxech. Možná by mohl dokonce Harrymu pomoct po nich pátrat a ničit je. Harry přesto měl obavy to Snapeovi prozradit. Pokud tohle všechno byla lež a Snape pracoval pro Voldemorta, pak Snape půjde říct Voldemortovi všechno o horcruxech, pokud ovšem už Pán zla nevěděl, že se Harry se svými přáteli zaměřil na ně. Teď to už ale musel vědět, usuzoval Harry. Takže ničemu neublíží, když prozradí Snapeovi něco, co Voldemort už věděl.

Snapeovi chvíli trvalo připravit oběd, a když Harry uslyšel, že se za ním dveře od trůnního sálu otevírají, řekl: „Je tu něco, co vám potřebuju říct.“

„Říct mi co?“ ušklíbl se Lucius.

Harry se prudce otočil a spatřil Malfoye stát ve dveřích se Snapem po boku. Snape Harryho propaloval pohledem, který, jak Harry věděl, přestože Snape se nacházel přes celou místnost, říkal ‚drž hubu‘.

Harry přitiskl hlavu k podlaze. „Prosím… už to déle nezadržím.“

Snape odhadl jeho hru a přešel k němu. „Zpátky do klece. Nepoužiješ moji koupelnu, ani mi neušpiníš podlahu.“

„Proč ho nenecháš to pustit tady, Severusi?“ navrhl Malfoy. „Může to potom uklidit.“

„Aby pak trůnní sál při příchodu Pána zla čpěl močí?“ Snape nechal zmizet řetězy a Harry se postavil, radši než na Malfoye se díval na spodek Snapeova hábitu. „Pobavíš se s ním později.“

Malfoy ho bude dnes večer mučit? Harry si vybavil ty nože a zachvěl se. Klopýtal za Snapem, který ho zavedl do cely a na stůl mu vyčaroval jídlo. Než stihl odejít, popadl ho Harry za paži. „Nedovolíte mu mi moc ublížit, že ne? Potřebuji trénovat.“

„Nedovolím mu udělat nic, co bych nemohl do jednoho dne vyléčit,“ slíbil Snape.

Harry ho pustil, posadil se na židli a Snape odešel směrem ke schodům. Donutil se něco sníst. Neměl hlad, ale věděl, že musí jíst, aby si udržel svalovou hmotu. Poté, co do sebe natlačil poslední sousto sendviče, umyl se u umyvadla a pokoušel se nepřemýšlet nad tím, co mu tentokrát Malfoy udělá. Snape nedovolí, aby se mu stalo nic příliš hrozného, snažil se si připomenout, ale další část mozku mu neustále do popředí strkala věci, které mu Smrtijed může udělat, aniž by ho přitom zranil.

Harry se schoulil na posteli, a aby se uklidnil, představoval si Ronovo a Hermionino hašteření. Přežije tohle a vrátí se k nim stejně silný jako dříve.

Když dorazil Snape, byl Harry připravený. Narovnal se a přešel k mřížím, natáhl ruce, aby ho Snape opět mohl připoutat.

„Myslím, že rozumím tomu chlápkovi Syfilovi.“

„Sisyfovi,“ opravil ho Snape. Zvědavě se na Harryho podíval. „Jste šťastný?“

„Ne, ale cítím se líp, když s jistotou vím, že se to stane, než když jsem doufal, že se to snad nestane.“

„Rozumím,“ zašeptal mu Snape do ucha a zavedl ho do trůnního sálu.

---

PP: 1 – autorka striktně dodržuje anglické měrné jednotky, takže jsem se rozhodla to respektovat. Osm kamenů je 50,8 kilo.

2 – anilingus je to samé co rimming, akorát to pochází z latiny místo angličtiny.

Interkrurální sex je metoda, kdy jeden partner si tře penis mezi nohama druhého.

Prepuciace je můj neologismus, anglicky je to ‚docking‘, což je metoda masturbace, kdy jeden muž přetáhne svoji předkožku přes penis druhého. Původně jsem to chtěla opsat, jelikož se mi anglický název nelíbí a český ekvivalent neznám, ani jsem nenašla (pokud někdo víte, sem s ním), ale belldandino pošťuchování (promiň, bell) mi nedalo a musela jsem sem dát tohle vymyšlené slovo;).

 

<Kapitola 28>  <Kapitola 30>

Komentáře

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prepuciace

Adelaine | 24.05.2013

:D, možná že urologie by byla lepší:D
Já vím, já jsem strašná, trousím spoilery, kudy chodím:)... Nj, ale to je až Invictus, to si ještě počkáte...
To je strašný, když už i vy mi říkáte, že bych se měla učit, asi na tom fakt něco bude;). Snažím se a ještě to zkouším nějak zkombinovat s překladem a v obou žalostně selhávám, ale já to vymakám. Díky

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prepuciace

Benny | 25.05.2013

Nj sakra,teď když to vím,nemůže mi Sev taky vymazat paměť?:)Takhle jsem to nemyslela,prostě se uč,udělej pořadně zkoušky..aby jsme najely na pravidelné aktuálky.Kurva drát,asi se chovám jako šilenej magor,ale Noci mne dostaly totálně na lopatky:D Ještě,že Opava je blízko:)Měj se,Adelaine

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prepuciace

Adelaine | 25.05.2013

:D To byses pak možná tak netěšila;).
Já vím, to byla má výtka na mě, akorát jsem to nějak potřebovala ventilovat...
Ani nevíš, jak mě to těší, že jsem dle Tebe vybrala (hm, spíš assez vybrala) dobrý příběh a že nejsem jediná, která je z toho absolutně vedle;).

Záznamy: 21 - 23 ze 23
<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek