Noci v zahradě Getsemanské - Kapitola 23

13.04.2013 19:09

Kapitola 23

Harry se už dlouho takhle dobře nevyspal. Vzbudil se s pocitem, jako by právě prospal celý týden. Snad by mohl spát v přístěnku pravidelněji. Chvíli ležel v peřinách a užíval si tu měkkost, co se dotýkala každého centimetru jeho obnažené kůže. Vážně by si na tohle dokázal zvyknout. Nakonec ho popadl hlad a on zkusil dveře v malé místnůstce. K jeho překvapení šly otevřít. Zatlačil do nich a rozhlédl se po chodbě. Snape nebyl nikde v dohledu. Postavil se na nohy a vyzkoušel ty dveře, kterými ještě nikdy neprošel. Byly zamčeny, jako vždy.

Harry šel chodbou a cestou se opřel o mříže své klece, ačkoliv ve skutečnosti nebylo třeba. Do jeho cely vedl otvor přes dvě tyče, takže by se mohl vrátit tam, kdyby chtěl, ale radši se rozhodl prozkoumat dům bez Snapea v závěsu. Každopádně kde byl ten Smrtijed? Harry otevřel dveře od knihovny a vešel dovnitř. Být o samotě se všemi těmito knihami ho z nějakého důvodu, který neuměl pořádně vysvětlit, vzrušovalo. Napadlo ho, jestli se Hermiona takto cítila pokaždé, když vešla do školní knihovny.

Frankenstein byl stále usazený na vrchní poličce. Rychle se rozhlédl, jestli tam není Snape, a začal pro ni lézt nahoru. V tom si náhle uvědomil, že když se nachází bez stráže, existuje mnoho lepších věcí, které by mohl dělat. Mohl by utéct, nebo nalézt sovu. Potichu vyšel do schodů, nechtěje Smrtijeda na sebe upozornit. Na vrcholu schodiště zaslechl Snapeův hlas, tak se zastavil a zaposlouchal.

Snape se nacházel ve svém pokoji a říkal slova, která Harry nedokázal rozluštit. Tón měl nenucený, jako kdyby si povídal s přítelem. Harry přemítal, s kým by mohl Snape mluvit v ložnici. Mladík neslyšel žádnou odezvu a Snape se neodmlčel, aby si vyslechl odpověď. Bylo to nezvyklé, nicméně jiné věci čekaly, až je prozkoumá, takže se rozešel na druhý konec chodby směrem k trůnnímu sálu. Měl pocit, že ty druhé dveře v trůnním sále vedou ven.

Zrovna byl tak vpůli cesty, když se dveře ložnice odevřely a Snape vyšel ven. Harry zvažoval, že se dá na útěk směrem do sálu, ale věděl, že by se nedostal moc daleko, a navíc se mu to zdálo trochu zbytečné. Kdyby věděl, že útěkem se mu podaří skončit u Řádu, rozběhl by se bez jediného zaváhání. Nicméně jak znal své štěstí, pravděpodobně by ho znovu zajali Smrtijedi. Snape byl po Řádu druhá nejlepší možnost. Harry se otočil a spatřil Snapea stojícího s tasenou a připravenou hůlkou.

„Vraťte se do cely, pokud chcete dostat snídani,“ řekl Snape klidně.

„S kým jste to mluvil?“ zeptal se Harry, když mířil zpět ke schodům.

„S mým společníkem,“ odpověděl Snape tajemně. „Bolí vás něco?“

„Ne, cítím se fakt dobře, jen mám hlad.“ Harry prošel knihovnou. „Se Smrtijedským společníkem?“

„To není vaše věc,“ odpověděl Snape striktně.

Harry umíral zvědavostí, když procházel otevřenými mřížemi. Proč by měl Snape ‚společníka‘ ve své ložnici? Že by milenec nebo milenka1? Pokud to byla milostná známost, co si myslí o tom, že Snape spí s Harrym? Nicméně mladík pochyboval, že by to byl milenec. Snape pravděpodobně jen používal nějakou neobvyklou metodu komunikace. Sice když byl posledně v tom pokoji, neviděl tam žádný krb ani portrét, ale kdo mohl vědět, jaké jiné způsoby kouzelníci mají, aby spolu mohli mluvit? Snape byl taktéž obeznámený s mudlovskými druhy komunikace, ale ani telefon tam Harry neviděl. Jediný další způsob, který Harryho napadal, byla sova, ale Snape nevypadal jako typ člověka, jenž by mluvil se sovami.  Navíc Harry posledně ve Snapeově ložnici neviděl ani sovu a ani si nevšiml žádné známky po její přítomnosti a většina kouzelníků sovy do svých ložnic nepouštěla.

Harryho tak zaměstnávalo přemítání nad tím, s kým to Snape mluvil, že skoro nezareagoval, když mu Smrtijed přivolal dušené kuře a do ruky mu dal lžíci. Zlepšil se v jedení bez pohybu prstů.

„Dnes se budete pokoušet vyhýbat. Pokud se vám udělá mdlo, bude lepší si odpočinout, než se přepínat, takže tento den na sebe netlačte.“

„Dobře,“ slíbil Harry.

Snape jen upíjel čaj. Jakmile Harry dosnídal, Snape mu odstranil zbytek obvazů. Řezy byly už téměř neviditelné a kromě těch prstů se cítil dobře. Rychle, vzrušený už aby začal, dokončil své ranní povinnosti.

Konečně vyšel ze mříží za Snapem.

„Co budeme dělat dnes?“

„Myslím, že vyhýbání vám bude stačit.“ Snape ho zavedl do tréninkové místnosti. Harry si povšiml, že čistící prostředky byly nahrazené novými lahvičkami a nádobkami. Se zvědavostí si nové položky prohlédl.

„Jedlá soda? Citrónová šťáva? Zubní pasta? Vinný ocet? Kukuřičný škrob?“ Harry se zamračil. „Jak se tímhletím dá uklízet?“

„Jsem si jistý, že na něco přijdete,“ řekl Snape přezíravě. „Přivedl jsem vás sem kvůli tréninku, ne úklidu.“

Harry se o to nepřel, takže se postavil a zamířil do středu pokoje. Snape odstranil většinu nábytku a začal na Harryho vysílat míčky. Mladík byl okamžitě schopen se vyhnout pěti. Zaměřil se na úsporné pohyby a snahu zůstat po celou dobu ve středu místnosti. Od posledně, co se pokoušel o toto cvičení, se výrazně zlepšil, a v době, kdy Snape zastavil trénink na oběd, nebyl unavený i přes lehkou bolest v nohou.

„Můžu toho dělat víc,“ naléhal Harry.

„Nechci, abyste sebou házel po zemi, jak je vaším obvyklým sklonem při normálních tréninkových seancích,“ vysvětloval Snape.

„Nebudu se vrhat na zem,“ slíbil Harry.

„Pak tedy můžeme procvičovat opět zaměřování.“ Snape dojedl svůj sendvič.

„Okej!“ Harry netrpělivě dopil dýňovou šťávu.

Snape sklidil nádobí a odvázal Harryho. Mladý kouzelník přeběhl do středu místnosti a Snape po něm hodil laserovým ukazovátkem.

„Zaměřte se na to, abyste po celou dobu zůstával veprostřed,“ navrhl Snape, když připravoval trénink.

„Ano, pane.“ Harry se snažil co nejlépe se svýma obvázanýma rukama držet ukazovátko jako hůlku. Začaly se na něj řítit míčky a on se proplétal, když se snažil sejmout všechny falešné Smrtijedy. Bez nábytku to bylo těžké a několikrát byl zasažen, ale dokázal zůstat ve stoje a docela uprostřed. V době, kdy sejmul posledního Smrtijeda, byl hladový.

„Je to těžší, když se snažím zůstávat na místě.“

Snape ho zavedl do sklepení. „Je vysoce nepravděpodobné, že vám setrvávání na jednom místě pomůže, ale i tak byste měl tuto schopnost ovládnout.“

„Zvládnu to,“ souhlasil Harry. „Jen doufám, že to bude brzo, protože to nemám rád tolik, jako když pobíhám kolem.“

Snape ho zavedl do koupelny a kouzlem mu pustil kohoutky. Harry, odhodlaný se vykoupat sám, vlezl do vany a popadl mýdlo dřív, než se Snape stihl pohnout, aby mu pomohl. Snape se posadil na svoji židli a Harry se ze všech sil snažil vydrhnout. Mýdlo mu neustále vyklouzávalo mezi prsty a podařilo se mu dostat šampón do očí místo na vlasy. Snape se do toho vložil a pomohl mu opláchnout si obličej. Pak mu ráznými pohyby prstů vlasy namydlil. Harryho zahanbovala jeho vlastní bezmocnost. A nepomáhalo ani to, že Snapeova těsná blízkost mu vybavovala vzpomínky na sex a on začal tvrdnout. Snažil se vůlí erekci potlačit, ale od posledního orgasmu uběhlo už docela dost času a on měl pocit, že pokud se brzy neudělá, vybuchne.

Když lezl z vany, zůstával otočený zády ke Snapeovi. Utíral se do ručníku a přitom si uvědomil, že není způsob, jak by si s obvazy na rukou dokázal natřít mast na svaly. Snape by mu musel pomoct a to by pak Snape viděl, že je vzrušený.

„Nepotřebuju dneska lektvar na svaly,“ naléhal Harry. „Nenamáhal jsem se tolik.“

„Je lepší, abyste ho používal, i když si myslíte, že ho nepotřebujete,“ poučoval Snape. „Tento lektvar nemá žádné nežádoucí vedlejší účinky, takže vám neublíží i při denním užívání. Pokud váš trénink myslíte vážně, měl byste udělat vše, co je ve vašich silách, abyste zajistil, že bude probíhat hladce a rychle.“

„Myslím to vážně,“ odpověděl Harry okamžitě. Dokáže se vyrovnat s trochou trapasů. Pevně si přitáhl ručník ke svému klínu. „Dobrá, vezmu si ho.“

„Položte se na břicho.“ Snape si vyhrnul rukávy.

Harry roztáhl ručník přes kobereček a lehl si na něj. Zezačátku byly Snapeovy ruce studené a on nadskočil, když se ho dotkly. Ale jak mu Smrtijed do pokožky vtíral lektvar, zahřály se a Harry se uvolnil pod těmi zručnými prsty. Musel uznat, že je vážně docela příjemné nechat se masírovat, a ačkoliv se ho Snape nedotýkal sexuálním způsobem, ztvrdnul ještě víc.

Utěšoval se skutečností, že je stále dospívající chlapec a nevhodné erekce jsou holt něco, co se čas od času stává. Když ho Snape poklepal na bok na znamení, aby se přetočil, přetáhl si ručník s sebou a nařasil si ho přes klín tak, aby Snape nepoznal, že mu stojí. Snape mu nevěnoval ani letmý pohled a začal s obratností mazat Harryho nohy. Když Snapeovy prsty přejížděly přes hrudník, měl mladík bradavky bolestně tvrdé. Téměř chtěl požádat o lektvar a sex na dnešek večer, ale zvládl se udržet.

Snape skončil a u umyvadla si umyl ruce. Harry se posadil, uvázal si ručník pevně kolem pasu a opatrně kráčel zpátky do cely. Byl tak zatraceně tvrdý, až chtěl poprosit o pár minut v koupelně o samotě, aby si ho mohl vyhonit, ale pochyboval, že by to Snape povolil. Místo toho se posadil za stůl a myslel na ty nejnechutnější a nejodpornější věci, které si dovedl představit, a pokoušel se uvolnit.

„Proč děláte takové obličeje?“ Snape začal odstraňovat obvazy z Harryho rukou.

„Nemůžu se dočkat, až se jich zbavím,“ lhal Harry rychle, zahanben svojí nadržeností.

Snape mu sundal dlahy. „Zkuste prsty ohnout.“

Harry poslechl a potěšilo ho, když zjistil, že to jde. Sice měl prsty trochu toporné, ale dokázal je pokrčit úplně celé. Několikrát je cvičně natáhl a ohnul a ten pocit si vychutnával.

„Ve skutečnosti jste měl zlomené pouze proximální falangy2.“ Snape vzal Harryho pravou ruku do své levé a proběhl svými prsty přes hřbet, těsně nad klouby. Smrtijed každou kost pečlivě prohmatal mezi svým pravým palcem a ukazováčkem. Pak pustil mladíkovu pravou ruku, uchopil jeho levou a proces zopakoval. „Zdají se uzdravené, ale rád bych je jen pro jistotu převázal.“

Harry sledoval, jak Snape omotával obvaz přesně mezi jeho články prstů a kloub na palci. Když Smrtijed skončil, Harryho ruce měly docela velkou pohyblivost. Vyzkoušel je ještě jednou s obinadlem, zatímco Snape mu na stůl vyčarovával večeři.

Harry se pustil do vepřových kostiček a byl rád, že má zase obyčejné jídlo. Snape se posadil naproti němu a přivolal si čaj. „Budeme muset dnes nebo zítra vykonat pohlavní styk. A jelikož se o tom budeme pokoušet bez použití drogy, navrhuji dnešní večer.“

„Nemůžete mi dát místo toho něco jinýho?“ požádal Harry.

„Ne,“ řekl Snape pevně. „Byl jsem ujištěn, že tato droga vám nezpůsobí ztrátu mentální způsobilosti, a přesto jste řekl něco, co jsem vám jasně nařídil, abyste nikdy nezmiňoval. I kdybych vám dal tradiční společenský lubrikant, jako je alkohol, obávám se, že byste i přesto řekl to, co nikdy říct nesmíte.“

Harry byl postaven před hrozivou volbu. Buď mohl přiznat, že ta slova řekl úmyslně, aby si užil sex dvakrát, nebo se se Snapem vyspí bez použití drogy. Harry posbíral veškerou svou odvahu a řekl: „Okej, zkusíme to bez ní.“

Snape přikývl, podle všeho tuto odpověď očekával. Harry pomalu dojedl a po celou dobu se vyhýbal pohledu na Snapea. K jeho mrzutosti opět tvrdnul. Ksakru, Snape si bude myslet, že je nějaký úchyl. Nechtěl sex, jen toužil po orgasmu při sexu. Nemyslel si, že to zvládne, a to navzdory skutečnosti, že byl silně přesvědčený, že už jednou sex bez lektvaru měli. Dobrá věc byla, že ve skutečnosti nemusel vyvrcholit. Mohl tam jen ležet a nechat Snapea, ať si dělá, co potřebuje.

Když dojedl večeři, přešel k posteli a přitom si ručníkem zakrýval klín. Ručník upustil a lehl si na postel na břicho. Zíral do zdi a poslouchal, jak si Snape sundavá oblečení. Proč vůbec kdy trval na tom, aby se Snape svlékal? Při myšlence, že se podívá na nahého Smrtijeda, se cítil neuvěřitelně trapně a zvažoval, že Snapeovi řekne, aby zůstal oblečený. Nebylo divu, že muž pokaždé zavíral oči.

Snape vylezl na postel a dotkl se Harryho boku, čímž mu dával znamení, aby se přetočil na záda. Harry poslechl a zavřel oči. Cítil, jak se Snapeovy ruce pohybují na jeho hrudníku a dotýkají se bradavek. Jeho penis trochu poskočil, ačkoliv ten dotyk necítil ani zdaleka tak eroticky, jako když mu v těle koloval lektvar. Neustále si uvědomoval to, že ten, kdo se ho dotýká, je Snape. To Snapeovo tělo se mu tiskne k boku. To Snapeovy ruce má na svých prsou. To Snapeovu vůni cítí. Pokoušel se si představovat Ginny, ale nešlo to, zvláště když Snape sklonil hlavu, vzal do úst jeho bradavku a vlasy se Harrymu otřel o hruď. Harry se snažil vybavit si, jak dobré to bylo minule, ale jeho mysl mu stále připomínala, že to Snape se ho dotýká.

Roztáhl nohy, protože chtěl, aby to brzo skončilo. Snape pochopil a použil kouzla. Když otevřel lahvičku, Harryho penis se plně vzrušil. Jeho tělo, které si pamatovalo Snapeovy dotyky, toužilo po více, ale jeho mysl se jednoduše přes ten koncept nedokázala přenést.

Pronikl do něj první prst a Harry pevně sevřel prostěradlo. Bylo to divné. Nechápal, jak to kdy mohl shledávat smyslným.

„Uvolněte se…“ Snape laskal Harryho stehna. „Zatlačte proti mně.“

Jak do háje měl asi tak udělat oboje najednou? Snažil se vyhovět Snapeově návodu, ale nešlo to a s přidáním druhého prstu to bylo akorát nepříjemnější. Prsty mu pohladily to místo a on cítil, jak sebou penis cuknul a objevila se kapička. Chtěl, aby cítil vzrušení jak po těle, tak na mysli. Bylo by pro ně pro oba daleko lepší, kdyby dokázal opět nabýt toho dokonalého stavu, ve kterém byl posledně, když spolu spali, ale prostě nedokázal k tomu svoji mysl přimět.

Snape přidal třetí prst a Harryho roztahoval, zároveň palcem a ukazováčkem druhé ruky obkroužil mladíkův penis těsně pod žaludem. Pomalu přetahoval předkožku přes hlavičku a zpátky. Harry se soustředil na rozkoš ve svém kopí a pokoušel se udržet mysl zaměřenou na to, jak příjemný je ten počitek. Uvolnil se, když přirážel do Snapeovy ruky a zoufale si přál, aby Smrtijed objal větší jeho část. Snapeovy prsty ho šukaly, dokud nesténal rozkoší. Pak Smrtijed prsty vytáhl, otočil ho a vytáhl na kolena. Harry se nastavil tak, že klečel před zdí. Vzpomínal si, jak při minulých příležitostech byl sex v této pozici skvělý, takže se horní částí trupu předklonil a opřel o stěnu.

Snape zaujal pozici a vtlačil se dovnitř. Bolelo to a nelíbilo se mu to. Vyjádřil svoji nespokojenost zasyčením a pokusil se se odtáhnout. Snapeovy prsty se opět obtočily kolem jeho penisu a on se snažil zaměřit na to, spíš než na nepohodlí, které cítil v zadku. Nedokázal to. Prostě to nešlo; nikdy se mu nebude líbit nechávat se souložit bez lektvaru. Musel tedy všechny ty minulé pokusy, kdy spolu měli sex, být pod vlivem lektvaru.

„Prostě to udělejte,“ protlačil skrz zaťaté zuby, když Snape čekal, až se přizpůsobí.

Snape se místo toho vytáhl, což Harryho rozčílilo.

„Prostě to udělejte!“ zařval Harry a chtěl už celou tuhle věc mít za sebou.

„Pojďte.“ Snape vmanévroval mladšího kouzelníka tak, že ležel opět na zádech na posteli. „Potřebujete se nejdřív uvolnit.“

„Neuvolním se! Udělal jste to předtím, tak to prostě udělejte znovu.“ Harry měl pořád zavřené oči, neboť se nechtěl na Smrtijeda dívat. „Stejně se mu to nejspíš líbí víc, když to nenávidím.“

„Potřebujete se uvolnit proto, abych vás nezranil.“ Snapeovy prsty hladily Harryho po vnitřních stehnech.

„Tak mi jednoduše dejte lektvar proti bolesti.“

„A vytvořit vám závislost i na něm?“ řekl Snape nesouhlasně. „Nechci, aby to pokaždé bylo takovéto.“

„Nebude to jiné. Nejsem žena,“ naléhal Harry.

Snapeovy prsty se zastavily. Vzal Harryho za ruku. „Pojďte sem.“

Harry zdráhavě Snapeovi dovolil, aby ho vytáhl z postele a postavil ho čelem ke zdi. Pak ho obrátil.

„Toto nikdy nikomu nesmíte ukázat, je to jasné?“ vyhrožoval Snape hlasem, který naznačoval, že pokud Harry neposlechne, zabije ho.

„Nikdy nikomu neukazuju nic z tohohle!“ Harry by spíš zemřel, než aby živé duši ukázal to, co se tu dělo.

Snape, uspokojený, že je jeho tajemství v bezpečí, si před Harryho klekl. Och můj bože! Harry se chytil zdi jako podpory a byl zvědavý, jestli se Snape vážně chystá udělat to, co si Harry myslel, že plánuje. Snape obtočil ruku kolem kořene Harryho penisu a vzal žalud do svých vlhkých, hříšných úst. Kurva. Kurva. Kurva. Harrymu se protočily oči a na chvíli nemohl dýchat. Tohle bylo lepší než tisíc masturbací. Byl tohle ten pocit, co by cítil, kdyby byl při sexu mužem? Snapeova pusa byla tak vlhká a horká, až Harry toužil do ní nacpat svůj penis celý a nikdy ho nevyndat. Když do něj před chvílí Snape proniknul, erekce mu lehce ochabla, ale nyní znovu ztvrdnul a nechtěl nic jiného, než vyvrcholit do Snapeových ústech.

Snape přesunul druhou ruku a laskal jí Harryho varlata, zatímco hlavou pohyboval nahoru a dolů po Harryho mužství. Harry se musel předklonit a pro podpěru sevřít Snapeova ramena, zvláště když ruka hladící mu šourek našla to místečko těsně za ním, kde dotek vyvolával skoro stejný pocit, jako když Snape laskal ten bod v něm. Harry roztáhl nohy, aby měl k němu Snape lepší přístup, a pak Snapeova volná ruka ho začala přejíždět po celé štěrbině mezi jeho půlkami. Škádlil svými prsty Harryho vstup a mladík zjistil, že mu to skoro vůbec nevadí, ne když ho tak báječně kouří. Snapeovy prsty vklouzly dovnitř a muž ho jimi projížděl, zatímco mu Harry přirážel do pusy. Kdyby Snape nějak dokázal si Harryho vzít a zároveň ho přitom kouřit, Harry by to udělal s nadšením.

Potřeboval Snapea požádat, aby ho naučil nějaká slova, protože ‚zasraně úžasný‘ ani zdaleka nedostačovalo k tomu, aby popsal, jak euforický pocit to byl. Bylo to skoro stejné, jako tehdy poprvé s tou drogou. Návaly rozkoše proudily mezi jeho penisem a zadkem a zbytek těla se chvěl vzrušením, jak se blížil orgasmu.

Harry byl skoro na vrcholu, když Snape vyndal prsty a odtáhl hlavu.

„Ne! Jsem tak blízko!“

Snape otočil Harryho čelem ke zdi a postavil se. Palci roztáhl Harryho půlky a vnikl dovnitř. Nebolelo to jako předtím, a to i když se tentokrát pohyboval Snape rychleji a pronikl hlouběji. Snape do něj plynule přirážel a penisem se třel o to místo v něm, které nutilo mladšího kouzelníka třást se a křičet rozkoší. Harry se s každým přírazem zvedl na špičky, tělem se opřel o stěnu a zadek vystrčil, takže Snape do něj mohl pronikat přesně tím způsobem, jakým se mu to líbilo. Byl tak velmi, ale velmi blízko. Penis mu zuřivě prosakoval a on věděl, že zemře, pokud se neuvolní ten silný tlak v jeho nitru, díky kterému měl našponovaný každý sval v těle.

Harry přesunul jednu ruku a obemkl jí svůj bolestivý úd a stačilo po něm přejet jen dvakrát, než se udělal se zavytím, každičký kousíček energie a tekutiny ze svého těla vychrlil na zeď. Snape jednu paži zkroutil na jeho hrudi a držel ho vzpřímeně, když se končetiny mladého kouzelníka přeměnily ve vařené nudle.

Snape do něj dál přirážel, a ačkoliv Harry už vyvrcholil, stále to bylo příjemné. Byl rád, že se neudělal Snapeovy do pusy, protože pak by pravděpodobně neměl orgasmus ze samotného sexu a to by bylo velice trapné. V penisu mu již opět škubalo novým zájmem. Mít Snapeovo mužství v sobě byl podivný pocit. Vždycky se během sexu zaměřoval převážně na svoji chloubu než na zadek a pocit být tam zcela vyplněn byl vážně zvláštní, přesto určitým způsobem smyslný. Harry svíral svaly kolem toho velkého vzrušení v sobě a Snape vydal uznalé zavrčení a začal přirážet rychleji. Harry ho popoháněl tím, že kolem něj stahoval stěny rekta a netrvalo dlouho a Snape se vystříkl do mladého kouzelníka, přitom ho svíral tak pevně, až se Harry bál, že zítra ráno z toho bude mít na hrudníku modřiny.

Snape se opatrně vytáhl, až když sebou jeho penis přestal cukat. Hned poté, co opustil jeho tělo, Harryho pustil. Mladík doklopýtal k posteli a nechal na ní místo i pro Snapea. Smrtijed si lehnul a Harry se přitiskl k jeho strnulému tělu. Ležel s hlavou na Snapeově hrudi a poslouchal jeho rychlý srdeční tlukot. Snape se pozvolna uvolňoval a váhavě přesunul ruku na Harryho záda. Postorgasmická blaženost nebyla stejná, jako bývala. Harry předpokládal, že už si na orgasmus zvyknul, a proto se už po sexu necítil se Snapem propojený. Dávalo to smysl. A ačkoliv soulož byla stále úžasná, nebylo to jako poprvé, kdy dokázal vyvrcholit, aniž by se vůbec dotkl penisu.

Harry ležel se zavřenýma očima a vychutnával si pocit teplého těla tisknoucího se k jeho a nechával se unášet potěchou a štěstím. Snape to musel zničit, když po příliš krátké době Harryho odstrčil.

„To vážně budete ukazovat Voldemortovi?“ zeptal se Harry, zatímco sledoval, jak se Snapeova rozmazaná postava obléká a používá čistící kouzla.

„Zcela jistě mu neukážu jistou část a vy také ne,“ zvedl hůlku a namířil jí na Harryho.

Harry zvedl želízka, aby si jimi ochránil hlavu. A jak to udělal, naplnil ho podivný pocit déjà vu. „Ne, ne! Nedělejte mi to! Přísahám, že to nikdy nikomu neukážu!“

K Harryho úlevě Snape hůlku sklonil a vyšel z cely. Harry přes sebe přetáhl přikrývku a lehl si na teplé místo, které v posteli po Snapeovi zbylo. Stále nedokázal uvěřit, že mu ho Snape doopravdy vykouřil. Jenom gayové a ženy ho kouří, tudíž Snape musí být gay. Harry nedokázal přijít na žádný jiný důvod, proč by chlap, který o sobě prohlašuje, že je heterosexuál, dobrovolně sál penis jiného muže. A Snape to dělal tak báječně. Při vzpomínání na Snapeovy rty kolem svého penisu opět zcela ztvrdnul a tak vyklouzl z postele a došel si pro toaletní papír. Obyčejně by ho onanování tak krátce poté, co si ho Snape vzal, naplnilo hanbou a nenávistí, ale vzpomínka na orální sex byla tak vzrušující, než aby se ji pokoušel vůlí odehnat.

Lehl si na záda a spojil si palec s ukazováčkem do kruhu tak, jak mu to dělal Snape. Jeho prsty nebyly ani zdaleka tak zručné jako Snapeovy, ale stále to bylo vážně vzrušující. Harry nikdy předtím nezkoušel masturbovat tímto způsobem – jen si spíš pohrával s předkožkou, než aby přejížděl rukou po celé své délce. Zjistil, že takto si nemusí plivat do dlaně, a netrvalo dlouho a musel k hlavičce penisu přitisknout toaletní papír, aby zachytil sperma, které nevystříkl napoprvé. Orgasmus nebyl tak silný, ale stejně byl uspokojivý. Na chvíli se na posteli uvolnil, pak přešel pokoj a vyhodil zbytky po své potěše do záchodu.

Vrátil se k posteli a stočil se na prostěradle. Pokud mu Snape dopřeje orální sex pokaždé, pak by to mohl zvládnout bez lektvaru. K čertu, pokud ho Snape bude kouřit, aby do něj mohl proniknout, pak o to Harry sám bude žádat. Harry si myslel, že bylo daleko přiteplenější provádět muži orální sex než nastavovat zadek. Snape byl očividně ve stádiu popírání své homosexuality. Tvrdil, že sex s Harrym nesnáší, ale Harry věděl, že Smrtijed se k plnému vzrušení nemusel přemlouvat tak jako Harry. Nevadí. Pokud chce Snape předstírat, že je heterosexuální, Harry ho nebude nutit odkrýt karty. Zvláště, pokud bude ochoten ho pokaždé vykouřit.

Usnul rychle.

---

PP: 1 – Anglicky je milenec i milenka prostě lover. Vzhledem k tomu, že Harry o Snapeově sexualitě stále pochybuje, rozhodla jsem se to přeložit takhle. Všechny stížnosti jdou tedy na mě:)

2 – proximální falang – kost prvního článku prstu (tedy ta část, která je nejblíž dlani)

 

<Kapitola 22>  <Kapitola 24>

Komentáře

...

Profesor | 26.04.2013

Zajímavá kapitola. Vidím, že Harry rád orální sex... Jen si ještěpořáád myslí, že je na holky. I když hlava a tělo se občas pěkně rozcházejí.

Re: ...

Adelaine | 26.04.2013

On ještě stále svým způsobem je. A Ginny rozhodně miluje. Holky ho taky vzrušují, ale Snape taky;)

deja vu

belldandy | 16.04.2013

No jo, "ten podivný pocit déjà vu". Nespoileruj, belldandy, neispoileruj! :) Ovšem tohle je spoiler už sám o sobě.
Nic naplat, Harry v téhle fanfikci prostě miluje orální sex. Nicméně jsem uvažovala, že pro něj to má i rovinu psychologickou. On vítá cokoli, co mu dokazuje, že není v tomhle vztahu "holka". A asi i proto si místo na lektvaru pěstuje pro změnu takovou malou závislost na orálním uspokojení. :)

Re: deja vu

Adelaine | 16.04.2013

:D Občas mě samotnou udivuje, co všechno Harrymu nedochází, ale je fakt, že já jsem trochu moc paranoidní:)
To určitě, tady je problém i ten, že Harry se ve vězení ocitl jako absolutně nezkušený panic, který o sexu nic nevěděl, měl stoprocentně tisíce předsudků ještě od Dursleyových, které mu nikdo (ani Snape, protože ten to nechápe) nevyvracel. Znásilnil ho (už tam říká, že to se děje jenom holkám) člověk, kterého nesnáší snad nejvíc na světě a je nucenej s ním nedobrovolně opakovaně spát, vlasntě se mu podvolovat. Nevím, kdyby mu Snape možná pořádně vysvětlil, že fakt není holka jen proto, že je dole, bylo by to lepší. Jenže Harry by mu neuvěřil, že? Orální sex v tomto provedení je něco, co mu dává jasný dojem, že je kluk a že ho Snape i tak vnímá... Ech, promiň, jasně, to víš, to je jen má potřeba se vykecávat. Děkuju mockrát za komentář.

Re: Re: deja vu

belldandy | 16.04.2013

Naopak jsem moc ráda za vykecávání, protože mohu vidět, že náš dojem z této situace je podobný.
PS: Nevíš, co se děje s Lanevrou? To její prohlášení, že končí se snevillem mi vyrazilo dech. Ani si nejsem jistá, co přesně to znamená. A třebas to jen špatně chápu, ale stejně ....

Re: Re: Re: deja vu

Adelaine | 16.04.2013

Já doufám, že s ním neskončí, že třeba po pauze to zase půjde. Poslala jsem ti mail.

:))

Sitara | 14.04.2013

Sakra sakra sakra! Ona byla nová kapitola už včera! Sakra! :-D
Eh, snad nejsem perverzák, ale pasáže se sexem si užívám taky (vyjma té úplně první), když už se tu vzájemně přiznáváme... :-D A dneska to bylo bez drogy... hm. Dívím se, že tohle Severus pro Harryho udělal (ty bláho, já se snad fakt budu muset kouknout do origoše na Sevův pohled :-D ). Bylo to opravdu krásné. Autorka je Mistr, ale to už jsem říkala... Ačkoli by tělo spolupracovalo, mysl je zarytě proti, a pak přijde něco tak přelomového... To jsem zvědavá, jak to teď bude dál, a když Harry předpokládá, že by to mohl mít příště taky :-D Copak na to Severus...
Ten podivný pocit déjà vu mi teď bude taky strašit v hlavě... hmm.
Harryho myšlenky mě opravdu neskonale baví :-D Prý: "Snape byl očividně ve stádiu popírání své homosexuality." No nezasmějte se tomu :-D
Moc moc moc a moc ti děkuju za další kapitolu, Adelaine!!! :-)

Re: :))

Adelaine | 15.04.2013

To bylo výjimečně, neboť jsem nebyla v neděli v noci doma:)
Snapeův pohled na Harryho. No, ano, ten je dost složitý, nicméně ano, tohle udělal kvůli Harrymu.
Ano, autorka je neuvěřitelná. Konečně jsem se dokopala a přečetla si diskuze pod každou kapitolou a ona tedy prý má hodně ráda psychologii, navíc studovala obecné chování... Nicméně tohle by se Ti mohlo líbit. Vyprávěla, jak dělá furt různé výzkumy pro tuhle fikci a že když začínala, tak si našla knihkupectví poblíž Privet Drive (Zobí ulice) a volala tam, jestli tam maj porno knihy, aby se prý dozvěděla, zda tam na ně mohl Harry narazit.:D
Některé Harryho myšlenky mě taky baví, hlavně jak tam někdy po orgasmu přemýšlel, že by se klidně stal temným pánem společně se Snapem:D.
Já Ti moc a moc děkuju za komentář.
P.S.: Ten minulý komentář, že Ti tam nesedí Smrtijedé, tos myslela, že je to špatně skloňovaný a má tam být Smrtijedi? Každopádně jelikož jedu bez bety, tak kdyby se vám tam cokoliv nelíbilo, nebo bych tam měla chybu, nebo tak, tak se ozvěte. Budu za to ráda

Re: Re: :))

Sitara | 15.04.2013

:-D Ježíš, to si děláš srandu! No, to jsou skvělé výzkumy :-D :-D Přiznám se, že já bych měla dost zábrany volat do knihkupectví a zjišťovat to :-D Díky, že se tu o takové perličky navíc dělíš, je to super :-)
No jo, tu větu, že by chtěl být temným pánem společně se Snapem si pamatuju moc dobře :-D Taky se mi pokaždý, když na to myslím, hrozně dobře vybavuje věta, že on se bude starat o Snapea a Snape se postará o něj. I když to nebylo myslím po sexu, ani teď nevím jistě, co těmhle Harryho úvahám přesně předcházelo, ale byl to pokrok a prostě mi ta věta vždycky naskočí :-D
Ano, nesedlo mi to dlouhé é, jakoby se slovo, které nemá být spisovné za takové vydávalo, ale přijde mi to nepodstatné, takže za mě si s tím nelam hlavu. Dumám, jestli v knížkách to byli vždycky Smrtijedi nebo je někdo (třeba Brumbál) nazval Smrtijedé, ale dlouho jsem je nečetla a nepamatuju se... Ale teď, čím víc nad tím přemítám, tím víc si říkám, jestli to nemají být Smrtijedé a já tady jen bezoprávněně nerejpu :-D Byl to prostě jen pocit. Tý jo, já ani nevím, jestli tam byly nějaký chyby :-D Na to, abych si jich všimla jsem byla moc zažraná...

Re: Re: Re: :))

Adelaine | 15.04.2013

Takhle, na tohle ukecala svoji kamarádku v Británii, neboť ona je z Ameriky. Ale jsou to vtipný věci. Taky si s tím dává fakt práci, jako třeba že má známýho, který jí připomíná Harryho (prý inteligentní, ale nedovzdělaný) a tomu vždy dává číst úryvky, a když on nezná nějaké slovo, tak prý předpokládá, že ho Harry nezná taky;). Je fakt dobrá.
Asi určitě máš pravdu, to má vzor pán, ne? Takže páni, pánové, a Smrtijedové zní fakt blbě. Opravím to, díky. Já většinou nijak extra s gramatikou problém nemám, ale občas jsem schopná napsat takový zrůdnosti a ani to, že to čtu hodněkrát, vše nevychytá.:) Takže jen kdybys něco našla, nebo se ti nelíbila nějaká věta...

Re: Re: Re: Re: :))

Sitara | 17.04.2013

Chudák kamarád :-D Takový pokusný králíček... Ještě by se hodil kámoš připomínající Snapea, co? :-D
Smrtijedové zní blbě, ale ty tam máš Smrtijedé a mě už to teď tak nějak nepřijde, jak si to pořád opakuju... je to na tobě... Na kráse to překladu neubírá ;-)
Jasně, když mě v tom mým zápalu něco náhodou uhodí přes oči, tak řeknu ;-)

+++

Bobo | 14.04.2013

Já jsem si taky užila sexuální scénu, ale nejsem perverzák jako Benny, nebo jsem? Bože, asi ano.
No já bych spíše přivítala nějakou větší akci, a nejenom cvičení, mučení a souložení. Škoda, že jsme se nedozvědli, o čem diskutoval Snape se svým kamarádem.

Re: +++

Adelaine | 15.04.2013

No, já se vždycky držím toho, co tvrdí Lanevra, že správná sexuální scéna musí čtenáře trochu vzrušovat, jinak stojí autor za houby:D...
Ohledně té akce - autorka tam tvrdí, že prý si uvědomuje, že jsou kapitoly teď trochu nezáživnější, ale že neví, jak je změnit, aniž by to musela celý předělávat, takže prý se těma nudnýma částma máme prokousat a akce bude:).
Za sebe musím říct, že ano, zvrat přijde, jen je nutný, aby si Harry se Severusem na sebe ještě trochu zvykli. Ono se vám to asi hodně zdá i proto, že přidávám tak pomalu a nemáte to najednou. To by pak ty části, kdy se autorka snaží vyvolat pocit rutiny a tak trochu možná i 'bezpečí', vám nepřišly tak dlouhé.
Každopádně jsem moc ráda za to, že se mnou máte trpělivost a jsem Ti vděčná za úžasné pravidelné komentáře:)

Tajemný neznámý

Benny | 13.04.2013

Děkuji za uveřejnění kapitoly o něco dřív.Na mé nespavosti to sice nic neubere:)Dost plků...Takže Severus má přítele.Nech mě hádat...viděla bych to na zarámovaného Albuse.Nemusíš odpovídat,Bennyšek má vždycky pravdu(kecám,ale nech mě při tom)Klaním se k zemi před autorkou,pasáže se sexem si uživám neskonale.Jsem prostě perverzák a vím to:)Severus se popasoval s Harryho nechuťí opravdu skvěle,orální sex bych viděla jako Sevovu největší zbraň jak na Pottera.Opravdu nádherná kapitola(dneska jsem nějak mimo,sorry)PS.K tomu násilí:mám to stejně jako Ty.Baví mě to pouze pokud to má sexuální podtext.;D

Re: Tajemný neznámý

Adelaine | 15.04.2013

Nj, byla jsem přes noc mimo internet a chtěla jsem, abyste kapitolu měli včas a stále nevím, jestli se tu dá nastavit, aby se kapitola objevila v určitou dobu. Hmm..
Ha ha. Neboj, nepovím:).
Mě třeba sexuální scény taky hodně baví, ale nepřekládám je moc ráda, a co na překlad rozhodně nesnáším, jsou Harryho masturbace:)... Jinak autorka o sobě taky tvrdí, že je trochu perverzák a že prý když je nudná kapitola, tak tam je třeba aspoň narvat sex;).
Díky moc za komentář, já vždycky díky nim mám chuť všeho nechat a vrhnout se na překlad:).

Záznamy: 1 - 15 ze 15

Přidat nový příspěvek