Noci v zahradě Getsemanské - Kapitola 26

29.04.2013 00:01

Všechno nejlepší, bell ♥♥

@@@

Kapitola 26

Harry se probudil v posteli, oblečený a zabalený pod peřinu. Jen tak si ležel na lůžku, než ho volání přírody vyhnalo z postele a na záchod. Končetiny měl těžké, jako kdyby nesl neviditelné závaží, a všechny své smysly měl jakoby otupené. Zrak měl tak špatný, že musel nejdřív toaletu ohmatat jako slepec, aby si byl jistý, že se trefí do mísy, a ne na okraj.

Sotva se vrátil do postele, dorazil Snape.

„Jak se cítíte?“

„Jako kdyby mě někdo obalil těžkou plastickou fólií, zatímco jsem spal,“ odpověděl Harry. „Můj zrak je hrozný, je to normální?“

Obří černá šmouha, která byla Snapem, přistoupila ke stolu a Harry spíš cítil, než viděl jídlo. „Ano… Tohle je poprvé, co jste ráno po Cruciatu vzhůru. Posledně, když vás Belatrix mučila, jste spál až do pozdního odpoledne.“

„To nezní tak zle,“ zívnul Harry, když opatrně lezl na židli.

„Bylo by pro vás lepší, kdybyste dnes odpočíval co nejvíc. Zítra bychom měli být schopní obnovit naše obvyklá tréninkové seance. Nechcete si natáhnout hojící se svaly,“ vysvětloval Snape a usrkával čaj.

„Mm.“ Vedle jeho ovesné kaše byly jahody, ale on byl tak unavený a smysly měl natolik omezené, že ho jejich vůně nerušila, tak si všechen obsah vysypal do misky.

Snape byl během celé snídaně zticha. Harry dokázal určit, že vzhledem ke způsobu, jakým držel šálek s čajem, byl hluboko ponořený do myšlenek. Jakmile Harry dojedl, Snape odstranil nádobí a pak potichu odešel.

Harry se pokoušel číst, ale písmena mu před očima plavala, takže znovu spal, dokud Snape nepřišel, aby mu přivolal oběd.

„Vařil jste lektvary?“ Zrak se mu zlepšil; tentokrát už viděl Snapeovu tvář, bledá skvrnu v moři černé, s tlustými linkami obočí zřetelně usazenými nahoře.

„Ano,“ Snapeova hůlka vytvořila pro Harryho velký kus hovězího a mladík ho pomalu jedl, vychutnávaje si chuť.

Snape pro sebe žádné jídlo nevyvolal. Místo toho hned, jakmile Harrymu naservíroval to jeho, vyšel z cely.

„Počkejte!“ Harryho hlas donutil Snapea zastavit. „Nemůžete mi dát laserové ukazovátko a nechat mě cvičit míření?“

Snape přikývl. „Počkejte tady.“

Harry se pustil do jídla, ale v čase, kdy se Snape vrátil s míčky, ještě nedojedl. Smrtijed je očaroval tak, aby se pohybovaly kolem zdí, podal Harrymu ukazovátko a pak rychle odkráčel.

Po jídle se Harry uchýlil do postele, kam se posadil a sestřeloval jeden míček za druhým. S tím mizerným zrakem mu to trvalo daleko déle než obvykle, a když se Snape ukázal na večeři, stále ještě zaměřoval.

„Váš zrak se vám ještě plně nevrátil?“

„Myslím, že teď už jo.“ Harry zamžoural na Snapea a snažil se si vybavit, jestli normálně býval takhle rozmazaný. „Jo, jsem si docela jistý, že jo.“

„A vaše svaly?“ Snape na stůl vyčaroval jídlo.

„Jsou v pořádku; měl bych být zítra schopný trénovat jako normálně. Co máte v plánu?“ zeptal se zvědavě a vklouzl na židli.

„Nejdříve vyhýbání zatímco budete omezený v pohybu, pak, pokud si povedete dobře, vaši oblíbenou aktivitu,“ Snape nechal balónky zmizet.

„Ano! Nemůžu se dočkat.“ Harry se vrhl na své vepřové kostičky.

Snape odešel, což Harryho zklamalo. Měl za sebou pěkně nudný den a chtěl si povídat, jen aby zabil čas. Smrtijed se zdál být něčím silně zaměstnán, neboť obvykle vtáhl Harryho do trochy konverzace, když mu připravoval jídlo. Harryho zajímalo, čím byl Snape tak rozptýlený, ale měl pocit, že kdyby se zeptal, odpověď na to nedostane. Nicméně pokud bude Snape takto roztržitý i zítra, zeptá se.

Vrátil se do postele a četl Kosmos, dokud neusnul.

~

Ginny stála v cele a zírala na postel.

„Nechápu, proč musíme spát tady, když Snape dostal tu ložnici nahoře. Nesnáším mříže.“

„Tahle postel je větší,“ připomněl jí Harry. „Možná bychom mohli přes mříže pověsit záclony.“

„Budu spát se Snapem,“ prohlásila a vyřítila se z cely.

„Ginny…“ snažil se běžet za ní, ale zmizela mu z dohledu. Prošel knihovnou a vyšel nahoru do schodů. Prohledal dům, objevil další knihovnu, garáž plnou aut, skleník a obrovský přístěnek zaplněný černými hábity.

Nakonec našel Ginny v kuchyni se Snapem, který pil čaj.

„Harry, budu odteď Snapeovou přítelkyní.“

„Co? Proč?“

„Vaří mi jídlo, dává mi lektvary, má větší pokoj a pravděpodobně je lepší v posteli.“

„To teda není,“ namítal Harry.

„Dobře, uspořádáme soutěž,“ navrhla Ginny. „Ten, kdo mě víc uspokojí, se stane mým přítelem.“

„Fajn,“ souhlasil Harry. „Vy dva běžte první.“

Snape s Ginny odešli z místnosti společně.

Harry seběhl dolů do cely a uklidil ji. Snape byl větší a zkušenější, ale Harry si myslel, že tuhle bitvu by mohl vyhrát. Snape neměl tušení, jaké to je být ženou, takže nebude znát ty nejlepší věci, co by mohl udělat.

Když Ginny vešla do chodby, byl Harry připravený. Pečlivě ji svléknul a uložil ji do postele na záda. Líbal ji, zatímco rukama jí přejížděl po těle a laskal každou její část až na tu, které se chtěl dotknout nejvíc. Až když se k němu tiskla v dychtivém očekávání, přesunul se dolů a hladil ji mezi nohama, zatímco do pusy nasál její bradavku.

Sál ji, mnul a hladil, dokud dívka neprosila o jeho prsty. Posadil se a použil čistící a lubrikační kouzlo, na to si na prsty natřel lubrikant a vnořil je do ní. Byla teplá a vlhká jako Snapeova ústa a on sklonil hlavu, aby ji lízal, zatímco ji pečlivě roztahoval.

„Tvůj penis, Harry! Chci ho!“ dožadovala se a on ji přetočil a zvedl na kolena.

Vstoupil do ní a bylo to božské a tvrdě si ji bral. Natáhl kolem ní ruku, aby ji laskal a ona vyvrcholila a její ejakulát mu zmáčel prsty. Jeho vlastní orgasmus ho tvrdě popadl a on do ní vystříkl všechno, co měl.

Jakmile sebou jeho penis přestal škubat, opatrně se vytáhl a lehnul si na postel, přitáhl si ji k sobě a obtočil kolem ní ruce. A zatímco oba chytali dech, lehce jí třel záda a hladil po vlasech.

„Byl jsi tak dobrý, Harry!“ lapala po dechu. „Daleko lepší než Snape! Jak to, že jsi přesně věděl, co chci?“

„Prostě tě znám,“ odpověděl potutelně.

Začala ho znovu líbat a bylo to tak skvělé, až spadl z postele a vzbudil se.

Sen? Aspoň to byl ale heterosexuální sen s Ginny. Ty lektvary mu vždycky způsobovaly divné sny. Uvnitř jeho pyžamových kalhot byl lepkavý svinčík, tak se doplahočil k umyvadlu, aby je vypral. Nechtěl, aby se Snape dozvěděl o jeho bizardních snech, takže si stáhl i vršek, aby tak předstíral, že se předčasně svlékl při přípravě na jejich trénink.

Snape vstoupil do chodby a přejel pohledem po Harryho těle.

„Nemohl jsem se dočkat tréninku,“ informoval ho Harry a přesunul se, aby se posadil na židli.

Snape na stůl vyčaroval jídlo a posadil se naproti. „Netušil jsem, že se tak nemůžete dočkat uklízení.“

„Pokud vyhrajete,“ namítal Harry okamžitě.

„Přemýšlejte, než promluvíte,“ připomněl mu Snape. „Dnes musíte používat slova začínající na ‚p‘.“

„Prima, to by nemělo být tak těžký,“ zakřenil se Harry. „Prostě…“

„A ‚prostě‘ v tomto smyslu se nepočítá,“ dodal rychle Snape.

„Cože?“ zamračil se Harry. „To je nespravedlivé!“

„Slova začínající na ‚p‘, Pottere,“ rýpnul do něj Snape.

„To je od vás velmi podlé, pane,“ řekl Harry. „A jo, hádám, že ‚pane‘ se taky nepočítá? Och, vydržte… to nemělo slovo na ‚p‘. Ehm…“

Snape ho sledoval.

„Je ‚pane‘ slovo, které bych neměl používat?“

„Zkuste to znovu, Pottere,“ Snape se napil čaje. „‚Pane‘ říkat máte.“

Harry se zamyslel. „Dobrá… je ‚pane‘ slovo, které se nepočítá mezi slova na ‚p‘ v mých prohlášeních?“

„Máte pravdu, nepočítá se,“ odpověděl Snape.

„Myslím, že to bude… ne tak prosté jako slova na ‚s‘.“

„To nebude, ale pokud bych to udělal pro vás lehké, nikdy se nenaučíte nejdřív myslet. Buďte rád, že jsem nezačal s ‚b‘.“

„To by bylo… nemůžu vymyslet žádné slovo na ‚p‘ do téhle věty, promiňte.“

„Vydedukoval jsem, že se pokoušíte říct něco ve smyslu nemožné nebo složité?“ zeptal se Snape.

Harry přikývl. „To je přesně to, co jsem chtěl říct.“

„Mohl byste použít přísné, perné nebo dát do záporu proveditelné,“ nabídl Snape.

„Myslím, že budu potřebovat slovník synonym, abych mohl s vámi mluvit,“ žertoval Harry.

„Zoufale potřebujete širší slovník… obzvláště v ložnici. Nikdy jsem nikoho neslyšel tolikrát říct ‚kurva‘.“

Harry sklopil oči k vajíčkům, cítil, jak mu tvář hoří rozpaky. To stále mluvil bez toho, aniž by věděl, co říká?

„Dojezte jídlo,“ řekl Snape rychle. „Měli bychom začít trénovat brzy.“

Harry udělal, jak Snape žádal, a rychle dokončil ranní hygienu. Vyšel z cely a následoval Snapea nahoru do tréninkové místnosti.

„Dejte ruce k sobě před břichem.“

Harry poslechl a Snape vyčaroval řetězy. Jakmile byl Harry svázaný, Snape ustoupil a začal cvičení.

Harry se šikovně vyhýbal a unikal všemu, co na něj Snape vyslal. Když bylo jasné, že to, že má Harry ruce svázané před tělem, nikterak nemá dopad na jeho schopnost vyhýbat se, Snape cvičení zastavil.

„Nyní dejte ruce za záda,“ nařídil Snape, když odstraňoval řetěz.

Harry uposlechl, děsil se toho, co přijde. Vůbec mu nešlo vyhýbat se s rukama spoutanýma za zády.

„Doufám, že skončíme brzo s touto… podmínkou,“ stěžoval si Harry, když se vracel do středu místnosti.

Snape očaroval nábytek tak, aby byl měkký, a začal s tréninkem. „Je důležité, abyste ovládl tuto lekci tak efektivně, jak jen to bude možné.“

Harry uhnul z cesty dvěma míčkům, které se na něj hnaly, a ustoupil do strany za knihovnu, aby předešel zásahu dalším. Během cvičení se zlepšoval a než Snape zastavil na oběd, spadl už jenom párkrát.

„Můžeme teď dělat to vyhýbání se kletbám?“ zeptal se nedočkavě Snapea, jakmile muž vstoupil do místnosti s talíři s jídlem.

„Pottere…“ zavrčel Snape.

„Och, jo…“ Harry se zamračil, jak přemýšlel. „Můžeme dělat teď to cvičení, kde na mě posíláte kouzla a já se jim vyhýbám, pane?“

„Neustále používáte ‚můžu‘, když tím myslíte ‚smím‘,“ oznámil mu Snape. „Měl byste používat ‚smím‘ nebo ‚směl bych‘, když žádáte o svolení, a ‚můžu‘, když se ptáte na své schopnosti. Nepochybuji o tom, že jste schopen vykonávat své oblíbené cvičení, ale dokud se nenaučíte rozdíl mezi ‚smím‘ a ‚můžu‘, nemusel bych vám to dovolit.“

„Heh, to jsem netušil. Ups! Chci říct… sakra, to je těžké, ehm… není to snadno proveditelné,“ zvládl nakonec říct.

Snape si povzdechl. „Mám dojem, že tohle bude pro vás zatím ten nejtěžší úkol, co se máte naučit.“

„Pravděpodobně, možná byste mě měl odměnit, pokud jeden den nezapomenu ani jednou,“ navrhl Harry plný naděje.

„Začíná vám docházet, že nikdy naši soutěž nevyhrajete, jestliže nebudete podvádět?“ ušklíbl se Snape.

„Ne!“ potřásl Harry rozhodně hlavou. „Došlo mi, že bych vás měl pomalu zvykat na to, abyste mi dával věci, protože brzy to budete dělat často. Možná budete pak každý den v týdnu vařit jídlo speciálně pro mě.“

„Těším se na uklizený dům.“

„Och jasně,“ vyzýval ho Harry. „Pokud si jste tak jistý, že vyhrajete, pak uzavřeme tuhle sázku… Jestliže vyhraju, budu při sexu nahoře.“

Snape se postavil. „Začneme.“ Kouzlem zapudil talíře s dojedeným jídlem a nábytek.

Harry se nedočkavě přesunul do středu místnosti a pozorně sledoval Snapea, aby se ujistil, že Smrtijed nepodvádí. Cvičení započalo a Harry s lehkostí zničil falešné Smrtijedy. Přiblížil se ke Snapeovi a tancoval před ním.

„Nemůžu uvěřit, že mě nedokážete zasáhnout prokletím,“ provokoval ho. „Jsem tady… přímo před vámi.“

„Je daleko zábavnější vás sledovat, jak běháte kolem jako potrefený zajíc,“ odsekl Snape a vyslal rychlou sérii šesti kouzel na Harryho.

Harry jen stěží zvládl uniknout bez zasažení. „Kdybych měl brýle a magii, neměl byste šanci.“

„Stejně byste prohrál,“ řekl mu Snape. „A zapomněl jste použít slovo na ‚p‘.“

„Sak- chci říct, do prdele,“ Harry se praštil do čela a skoro ho zasáhlo kouzlo.

„Až příliš často ztrácíte ostražitost,“ upozornil ho Snape. „Jak vůbec chcete porazit Pána zla, když se neustále rozptylujete?“

„Samozřejmě rozptýlím jeho! Podívejte… řeknu mu, že já jsem vy a že jsme si mnoholičným lektvarem vyměnili podoby.“ Harry se těsně vyhnul zásahu kletbou. „Myslím, že vás dokážu zahrát… překvapivě dobře.“ Začal mluvit co nejhlubším hlasem. „Potter je idiot. Jdu si ho vyhonit do lektvarové laboratoře, zatímco budu přemýšlet nad způsoby, jak mučit studenty.“

„Pokud se mě snažíte vyprovokovat, nebude to účinkovat,“ informoval ho Snape. „Navíc, pochybuji, že bych se dokázal chovat jako naprostý pitomec, abych dokázal správně vyobrazit vás.“

„Myslím, že byste byl v háji, když by si Voldemort uvědomil, že nemáte moje přímo výjimečné dovednosti,“ ostře odpověděl Harry. „Jako třeba moje reflexy!“ Hbitě se natáhnul, chytil míček a obloukem ho hodil na Snapea, trefil překvapeného Smrtijeda do hrudníku.

„Opět podvádíte?“ Snape se ho pokusil oklamat několika fingovanými útoky. „A to jsem si myslel, že Nebelvíři mají čest.“

„Možná Zmijozel ve vás se přenáší na mě,“ zakřenil se Harry. „Jen vám předvádím, že kdybych měl magii, hůlku a brýle, už byste ležel na zádech.“

„Nebuďte si sebou tak jistý, Pottere,“ zpochybňoval ho Snape. Konečně se mu podařilo Harryho zasáhnout do ramene.

„Hádám, že zase uklízím… pokoj,“ přiznal neochotně Harry.

„Byl to slušný pokus,“ řekl Snape vítězoslavně. „A pro dnešek to stačí, pojďte za mnou.“

Harry šel za Snapem dolů. Užil si tolik zábavy, že mu doopravdy nevadilo, že prohrál. Začínal si být docela jistý, že kdyby se Snapeovi postavil v plné síle, rozpoutali by velmi dobrý boj, přestože by ho třeba nevyhrál. Byl na sebe pyšný za to, čeho se mu podařilo dosáhnout svým tréninkem v tak krátkém čase. Byla škoda, že byl Snape v době, kdy Harryho učil v Bradavicích, vždycky takový hajzl. Kdyby ho tehdy cvičil jako teď, Harry by nikdy neskončil tady.

„Takže prostě uklidím místnost, jaká to bude tentokrát?“ zeptal se Harry, když si mydlil prsa. „Och, zadržte, ‚prostě‘ se nepočítá… hm…“

Snape čekal na své židli.

„Jakou místnost… přikrášlím?“

„Strašlivé, Pottere,“ zavrtěl Snape hlavou. „Mohl jste říct… ‚jaký pokoj‘ nebo ‚v jaké místnosti poklidím‘. Také jste se mohl odkazovat na určité činnosti při uklízení jako setřít prach, vydrhnout podlahu, přejet hadrem, povytírat, dát do pucu, atd.“

Harry se otočil a probodl ho pohledem. „Spolkl jste slovník?“

„Čtu. Měl byste to občas také zkusit.“

Harry se opláchl a vylezl z vany. „Rád bych. Necháte mě prohledat svoji knihovnu, abych si vybral další knihu?“

„Ano, zítra po tréninku,“ souhlasil Snape.

„Skvělé.“ Harry si začal roztírat mast na nohy. „Za pár dní dočtu Kosmos. Je to vážně zajímavá kniha. Rád si prohlížím obrázky o tom, jak by mimozemské druhy a světy mohly vypadat. Kéž by astronomie v Bradavicích byla vyučována podle této knihy. Myslím, že tak bych si ji užíval.“

Snape mu pomohl vmasírovat lektvar do zad. „Chápete, co myslím tím nebezpečím mechanického memorování? Astronomie se skládá z daleko více věcí než jen identifikování souhvězdí, a přesto ty vědomosti jsou vám odpírány, aby zbrzdili váš zájem o svět kolem vás.“

„Jak vytváříte kouzlo?“ zeptal se fascinovaně Harry. „Rád bych se o to někdy pokusil, až se mi vrátí magie.“

Snape natřel lektvar do Harryho paží a ustoupil si k umyvadlu umýt ruce. „Je těžké to vysvětlit osobě, která nemá přístup k magii.“

Harry se zabalil do ručníku a zamířil zpět do cely. „Předvedete mi to tedy, až ji dostanu zpátky?“

„Jakmile se vám magie navrátí, porazíte Pána zla a pak budeme oba zbaveni společnosti toho druhého,“ připomněl mu Snape, když vyčaroval jídlo na stůl.

„No jo.“ Harryho polekalo, když si vzpomněl, že až se odsud osvobodí, vrátí se se Snapem k tomu, kdy jeden druhého nenávidí. Tak si zvykl, že ho Snape učí, až zapomněl, že je to všechno jen dočasné a že poté, co Harry opustí vězení, půjdou každý svou cestou. Rozčarovalo ho to; Snape byl velmi dobrý učitel a překvapivě silný čaroděj. Kdyby dostával instrukce od někoho, jako je Snape, stal by se z něj hrůzu nahánějící Bystrozor.

Ale Snape Harrymu pomáhat nebude, ne? Sám přiznal, že chce zničit Voldemorta, ne kvůli tomu, že je to správná věc, ale protože se chce osvobodit od člověka, který na něj nahlíží jako na škodlivý hmyz. Pokud říkal pravdu a chce Voldemorta mrtvého jen proto, aby se ho zbavil, nepomůže Harrymu, až bude po všem. A jestliže se Snape plánoval stát příštím pánem zla, pak byl pro něj Harry snadno postradatelný. Snape věděl, že Harry se nezastaví před ničím, jen aby zničil Voldemorta, a musel také vědět, že Harry nezabije jednoho pána zla jen proto, aby jeho místo přebral další. Bude muset zabít Harryho okamžitě, jakmile Harry zničí Voldemorta.

Po čem Snape doopravdy jde? Na čí straně ve skutečnosti stojí? Harry si náhle vzpomněl na ten sen, který měl po Voldemortově mučení. Brumbál mu říkal, že požádal Snapea, aby ho zabil, a že by Harry měl tomu Smrtijedovi věřit, že se o něj postará. Harry to rovnou zavrhl jako čirý nesmysl, ale nyní si tím nebyl tak jistý. Brumbál byl otrávený horcruxem a na základě Harryho zkušenosti s dalším horcruxem, byla to pravděpodobně taková otrava, která by nakonec mocného čaroděje zabila. Nicméně jestliže byl Snape na Brumbálově straně a Harrymu pomáhal, protože byl vážně tím dobrým a chtěl Voldemorta porazit, proč Harrymu lhal a říkal, že to dělá proto, aby se osvobodil od protivného mistra? Harry věděl, že před ním Snape skrývá tajemství a lže mu, nehledě na to, kde leží jeho skutečná věrnost.

„Obvykle nebýváte takto potichu,“ poznamenal Snape a sledoval Harryho přes svůj šálek. „Nad čím přemýšlíte?“

Harry se zaměřil na své brambory. „Jen jsem myslel na všechny ty věci, které se musím naučit, než budu schopný s ním bojovat,“ lhal.

Snape dopil čaj a odeslal prázdný hrneček pryč. „Vyhýbání je pro vás právě teď ta nejdůležitější zručnost. Nejdříve se zaměřte na ni a ostatní k vám přijde časem.“ Odmlčel se a pak se od Harryho odvrátil. „Měli bychom dneska večer vykonat pohlavní styk.“

„Okej,“ Harry vyčistil talíř a ignoroval přitom cuknutí v penisu. Ačkoliv nesnášel to, že musí mít sex se Snapem, nechystal se odmítnout orgasmus, a už vůbec ne orální sex. Navíc poté, co mu Snape pomohl s Averym, měl tak trochu pocit, že Snapeovi dluží, a nechtěl být zadlužený Smrtijedovi.

Jakmile dojedl, postavil se a přešel k posteli, pustil ručník na zem, vylezl na matraci a lehl si na břicho, hlavu natočil ke zdi. Za sebou slyšel Snapea, jak se svléká. Snapeovi vždycky trvalo dlouho sundat všechny vrstvy a Harryho zajímalo, proč se ve dnech, kdy budou mít sex, obtěžuje s plným oblékáním. Jeho penis byl nadšený tím, co přijde, a pomalu tvrdnul navzdory mladíkově nejlepšímu úsilí to ignorovat. Nechtěl, aby ho Snape viděl plně vzrušeného; Smrtijed by si myslel, že to Harry chce.

Snape konečně vylezl na postel a dotkl se Harryho boku. Harry se přetočil, ale vyhýbal se pohledu na Snapea. Cítil, že muž použil kouzla a pak se Snape sklonil a olízl Harryho levou bradavku. Harry se vypnul k jeho ústům, pevně svíral polštář, když Snape začal škádlit pravou prsty, zatímco levou zpracovával pusou. Harry si musel skousnout rty, aby přestal nahlas sténat rozkoší nad pocitem, že si s jeho bradavkami někdo pohrává. Snapeova ústa sála ten malý pahorek přesně tím způsobem, jakým sál Harryho penis, a když se Snape přesunul, aby vzal do úst pravou, byl Harry tak zatraceně tvrdý, až se obával, že se udělá jen z pocitu škádlených bradavek.

Naštěstí Snape opustil jeho prsa a pak otevřel lahvičku s lubrikantem. Harry svědomitě roztáhl nohy a zíral na strop, zatímco čekal na svoji oblíbenou část. Snape do něj strčil jeden prst, brzy na to přidal druhý a Harryho jimi pomalu projížděl.

Neudělá to, uvědomil si Harry. Snape ho tehdy poprvé vykouřil proto, aby se Harry uvolnil, ne proto, že by byl gay.

„Udělejte to pusou… prosím…“ škemral Harry. Zvažoval, že nedovolí Snapeovi do sebe proniknout, pokud mu nejdřív neposkytne orální sex, ale Smrtijed by ho prostě jen mohl plně donutit, kdyby musel.

Snapeovy prsty v Harrym se zastavili. „Podívejte, bylo by lepší, kdybychom Pánovi zla předvedli jednu kompletní scénu. Nepotřebujete to, abyste se uvolnil.“

„Ale chci to,“ trval si na tom Harry. „Pokud mám být žena, pak to chci.“

„Nebuďte stupidní,“ řekl Snape netrpělivě. „Ženy nemají prostatu.“ Přitiskl prsty na to místo v Harrym, než je vytáhnul.

„Prosím… pokud mi to uděláte ještě třikrát, já vám to jednou oplatím,“ nabídl Harry a posadil se.

„Ne,“ pronesl Snape pevně.

„Dobrá, dvakrát,“ nepolevoval Harry. Snapeovo odmítnutí dokonce i nabídky opětované kuřby, jen přimělo Harryho chtít ji víc.

„Ne, nechci felaci - “

„COŽE-?!“ Ten muž byl lhář.

„Od vás,“ ozřejmil Snape. „Chci tenhle celý proces skončit co nejrychleji. Zcela rozhodně to nechci protahovat činnostmi navíc.“

„A já chci sex s Ginny, ale to se taky nestane, že? Pokud to musíme udělat, pak bychom to stejně tak mohli udělat co nejlepším.“ Harry se natáhl a obtočil prsty okolo Snapeova penisu.

Snape popadl Harryho zápěstí a okamžitě Harryho ruku odtrhl. „To nechci.“ Zatlačil Harryho zpátky na postel. „Udělám, co si žádáte, ale mám to u vás.“

„Fajn,“ souhlasil rychle Harry. Byl rád, že vyhrál tuto bitvu. Pochyboval, že bude ve vězení dostatečně dlouho na to, aby musel Snapea vykouřit víc než maximálně jednou.

„Bez stěžování vykonáte jakékoliv cvičení, co vám zadám a podrobíte se mi před ostatními Smrtijedy tak, abychom je přesvědčili, že jsem vás zastrašil k poslušnosti,“ požadoval Snape.

„Okej,“ přikývl Harry. Docela se zlepšil v předstírání submisivního vůči Snapeovi v blízkosti ostatních a nevadilo mu to, dokud oba věděli, že je to jen hra.

Snape se posunul svým tělem, aby se dostal do pozice. Sklonil se a vzal Harryho do úst, jediným svižným pohybem obklopil hlavičku Harryho penisu. Harry rozkoší zasténal a skrčil jedno koleno, ohnul ho na stranu tak, aby měl Snape lepší přístup k jeho tělu. Snape Harryho rukou, kterou obtočil kořen jeho penisu, pevně přidržoval dole. Začal přejíždět ústy nahoru a dolů po Harryho údu, zatímco prstem vklouzl zpátky do něj. K prvnímu se přidal druhý a palcem mu začal mnout mezi varlaty.

„Och, ano!“ zalapal Harry, pevně popadl polštář, jak se snažil Snapea přimět, aby prsty přejel přes to místečko v něm. „Víc… dotkněte se mě…“ Snape si domyslel, co Harry chtěl, a začal ho prstem souložit, zatímco tvrdě sál Harryho penis.

„Kurva, kurva, ó kurva!“ vykřikoval Harry, jak pohyboval boky mezi Snapeovými prsty a pusou. Byl tak vzrušený a blížil se k orgasmu, celé jeho tělo se napnulo, jak pádilo k uvolnění. „Ó můj bože, už budu.“ Natáhl se dolů a popadl Snapea za vlasy.

Snape zvedl hlavu a vytáhnul prsty. Harry ho pustil, lehl si zpátky na záda a lapal po dechu.

„Lehněte si na břicho,“ nařídil mu Snape.

Harry se přetočil a nutil se ke klidu. Slyšel a cítil, jak Snape vstává z postele. Po chvilce Snape na lůžko opět vylezl, předstíraje, že toto je poprvé, kdy se dnes večer k Harrymu přiblížil. Opět seslal kouzla a zatahal za polštář. Harry zvedl hlavu, aby ho Snape zpod ní mohl vytáhnout. Snape stočil prsty na jeho boku a Harry poslušně zvedl zadek, mu aby Snape mohl polštář vsunout pod břicho.

Harry byl tak tvrdý, že chtěl, aby Snape prostě pronikl do něj a on už mohl vyvrcholit, ale Snape i nadále předstíral, že začíná nejdřív prsty. Harry si skousl rty ve snaze ignorovat svůj zoufalý penis.

Konečně, zrovna když se Harry už chystal na Snape frustrovaně rozkřičet, se Smrtijed natlačil do něj. Harry rozkoší zasténal a zatlačil proti němu při pokusu přimět ho si pospíšit. Rozuměl tomu, co se mu minule snažil Snape říct. Mužův penis do něj vklouzl s lehkostí, když zatlačil proti němu, ta mohutná délka ho pomalu roztahovala. Jakmile byl Snape kompletně v něm, opřel se rukama po obou stranách Harryho těla a začal přirážet, houpal s Harrym proti posteli. Harry se snažil vycházet vstříc Snapeovu tělu a užíval si ten pocit, kdy se kůže tiskne na jeho vlastní pokožku.

Snape ho souložil pomalu a hluboce, s každým přírazem se ponořil až po varlata. Bylo to dobré, ale Harry nemohl vyvrcholit s penisem uvězněným v pokrývkách. Naštěstí se Snape vzepřel na rukou, nadzvedl své tělo z Harryho a přitom pokračoval v přirážení. V nové pozici nenarážel správně do toho místa, takže se mladík zapřel na loktech a skrčil si nohy pod sebe, aby mohl zvednout zadek. Přesun pozice osvobodil jeho penis a navíc teď Snape přejížděl každým zasunutím přes Harryho prostatu. Ano, kurva, ano! Harry si skousl ret, aby si zamezil vykřikovat. Tentokrát ho nerušilo, že klečí na kolenou, zvláště když Snape jednou rukou sklouzl Harrymu po hrudi a dlouhé prsty obtočil kolem jeho penisu.

Harry vykřikl v extázi a natlačil se penisem Snapeovy do ruky, dokud celé jeho tělo nebrnělo elektřinou a on se neudělal na prostěradlo, příval orgasmu ho zanechal bez dechu. Snape pustil Harryho mužství a popadl ho za boky. Začal do Harryho bušit silou, šukal ho tvrdě, jak se sám blížil k orgasmu. Harry se kolem něj svíral s vědomím, že to přiměje Smrtijeda vyvrcholit rychleji, a netrvalo dlouho, než se Snapeovy přírazy změnily v trhavé chvění, což znamenalo, že je blízko. Předklonil se a jednu ruku obtočil kolem Harryho, pevně ho objal, zatímco se do něj vyprazdňoval.

To Harryho vylekalo. Snape ho nikdy předtím neobjal, a to ani když se k sobě tiskli po sexu. Smrtijedův lapající dech mu zněl pronikavě do ucha, když ho muž stále pevně objímal a oba je přidržoval jednou silnou paží. Konečně uvolnil sevření a opatrně se vytáhl z Harryho zadku.

Harry mazal na stranu, aby si Snape mohl lehnout vedle něj. Smrtijed tak udělal a Harry se mu přitiskl k boku a nesměle položil hlavu na jeho hrudník. Snape nebyl tak ztuhlý, jako obvykle býval na začátku, když se k němu mladší kouzelník přisunul. Odhadoval, že muž zažil obzvláště dobrý orgasmus. Zdálo se, že to má nejradši, když je Harry na všech čtyřech.

Harry zezačátku tuhle pozici nesnášel, ale nyní se mu začínala líbit. Bylo to rozhodně daleko lepší, než být přivázaný na řetěz, a byl rád, že to Snape už nedělá. Líbila se mu skutečnost, že když je na kolenou, má největší rozsah pohybu. Mohl dopředu a lehnout si na břicho, nebo mohl zatlačit a zvednou se do kleku. Za cokoliv, co mu dovolovalo kontrolovat sex, třebaže jen něco tak prostého jako pozici, byl rád.

Plus ho Snape občas v téhle pozici držel. Objetí nepřimělo celé jeho tělo tetelit se jako na začátku a Harry rozhodně nechtěl nechat se od Snapea objímat, když nebyli v posteli. Kdyby se ho Snape pokusil obejmout kdykoliv jindy, praštil by ho tak silně, jak by jen zvládl. Ovšem objímání během sexu bylo něco jiného. Bylo hodně věcí, které Harry během a krátce po sexu toleroval, dokonce si užíval, a které by obyčejně nesnášel, jako třeba líbání. Už nějakou dobu se nelíbali a Harry cítil, jak se mu do tváří žene horkost, když si vzpomněl, jak skvělé to bylo, když to dělávali, ale o tohle rozhodně žádat nebude. Z nějakého důvodu bylo líbání daleko intimnější než orální sex. Požádal by o vykouření, ale ne o polibek.

Nakonec Snape Harryho odstrčil a seslal čistící kouzla. Oblékl se, celou dobu, co si navlékal oblečení, stál k Harrymu zády. Snapeovo odmítání uznat svůj požitek, Harryho rozzuřilo. Snape se snažil předstírat, že je heterosexuál, a popíral své homosexuální chování zastíráním skutečnosti, že si sex s Harrym užívá. Harry se rozhodně nechystal dopustit, aby mu to procházelo. Nechtěl mít homosexuální styk a obzvláště nechtěl mít sex se Snapem, ale musel přiznat, že to mohlo být potěšující. A jestliže on dokázal připustit tohle a on byl po většinu času ženou, pak to Snape mohl přijmout také. Snape, jakmile se dooblékl, kvapem odešel.

Harry přes sebe přetáhl peřinu. Snape mu neřekl, na jakém poměru orálního sexu se dohodli, ale Harry doufal, že mu ho Snape dopřeje ještě dvakrát, než mu to bude muset oplatit. Nevypadlo to zas tak složitě, jen jako pokus sníst opravdu veliký sendvič. Snape očividně vážně nerad Harryho kouřil a z té skutečnosti, že se mu podařilo přimět ho k tomu dvakrát, byl mladík sám se sebou spokojený. Jo, bylo velmi přiteplené kouřit jiného muže, ale on za každou jednu kuřbu dostane na oplátku několik a Snape to nikdy nikomu neřekne, nebo by se musel přiznat ke své vlastní homosexualitě.

Snape se přiřítil zpátky do chodby. „Vstávejte, Temný pán je tady.“

Harry na něj zíral, když Snape rychle prošel skrz mříž a popadl ho za paži. Hrubě ho vytáhl z postele, použil řetězové kouzlo a začal ho vláčet do poschodí.

Voldemort byl tady? To bylo neobvyklé, že ano? Harrymu vyskočilo srdce do krku, když nervózně následoval Snapea po schodech.

Voldemort stál v trůnním stále společně s Averym, který měl na tváři triumfální pohled. Ó ne, podařilo se tomu Smrtijedovi získat druhou šanci Harryho mučit?

Snape Harryho veprostřed místnosti stlačil na kolena a sám se Voldemortovi hluboce poklonil. „Můj pane?“

„Udělal jsi nějaký pokrok s tím lektvarem od doby, co jsme spolu mluvili naposledy?“ zeptal se Voldemort ledovým hlasem, po kterém Harrymu přejel mráz po zádech.

„Ne, můj pane, - “

Crucio!“ seslal Voldemort na Snapea a Harry sebou cuknul a snažil se vypadat co nejmenší. Upřeně se díval na podlahu, neschopen sledovat, jak je Snapeovi ubližováno. Pokud je Voldemort na Snapea takhle naštvaný, pak s ním bude zacházet ještě hůř. „Myslím, že si otroka užíváš až příliš, Severusi. Jsem zklamaný tvým nedostatkem pokroků. Možná tudíž potřebuješ být znovu motivován. Půjdeš se mnou a dokončíš odlišný úkol. Avery bude mít na týden otroka na starosti.“

Ne! NE! chtěl Harry křičet, ale donutil se kousnout si do jazyka. Pokud by naléhal na to, aby s ním Snape zůstal, Voldemort by Snapea odvolal na delší dobu už jen proto, aby ho mučil. Propadal se do temnoty a jen stěží zaslechl Snapea říct: „Ano, můj pane.“

Snape se zvednul na nohy a Harry s panikou a bolestí sledoval, jak Snape odchází za Voldemortem ze dveří. Harry se chtěl za ním rozeběhnout a úpěnlivě ho prosit, ať něco udělá, jen ať ho nenechává s Averym. Harry mu poskytne orální sex každý den, uklidí celý dům, kdykoliv Snape požádá, udělá cokoliv, cokoliv, co Snape bude chtít, jen pokud ho tu nenechá s Averym.

Snape se ani jednou neohlédl, a když se zavřely dveře za jeho odcházející postavou, Harry nedokázal dělat nic jiného, než v šoku na ty dveře zírat. Tohle musí být sen. Tohle se nemůže dít jemu. Měl se postarat o to, aby si Snape s ním sex užíval, aby ho takhle neopustil. Aby se ho nevzdal bez boje, bez jediného ohlédnutí. Topil se a ta bolest, kterou cítil v hrudi nad Snapeovým odvrhnutím, mu jakoby rvala srdce. Stěží si všiml, kdy se kolem jeho paže obtočily Averyho prsty a vytáhly ho na nohy.

„Teď jsi můj.“

 

<Kapitola 25>  <Kapitola 27>

Komentáře

Re: Re: Re: Re: Avery

Benny | 29.04.2013

Uplně Tě chápu,jestli se pohybuješ u dětí jako já.Taky za den vysvětluji milion věcí.Trochu odbočím:zrovna jsem na Čt1 viděla Reportéři ČT.Byl tam připad muže,kterého věznili 9měsíců v nelidských podmínkách.Jestli máš možnost,podivej se na to.Informace o masáži mne překvapila,upřimně sama za sebe bych raději poskytla masáž než třeba orální sex Bellatrix:)PS.Psáno celé 2x,jelikož bych nejraději vyhodila wifinu z okna.

Re: Re: Re: Re: Re: Avery

Adelaine | 30.04.2013

Ne, spíš běžně používám spoustu termínů a nějak se mi stírá hranice, co je veřejně známo a co ne, tak mám tendenci vysvětlovat úplně všechno.
Já bych taky radši masáž, přijde mi to míň osobní...
Myslím, že to teď opakujou, tak na to juknu, dík.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avery

Benny | 30.04.2013

Klidně vysvětluj,netvrdím,že vím uplně všechno.Takže v pátek:)

Záznamy: 21 - 23 ze 23
<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek