Noci v zahradě Getsemanské - Kapitola 36

11.01.2014 00:22

Kapitola 36

Snape se vrátil a prošel skrz mříže. „Vyprchalo veritasérum?“

„Jo. Můžu si k němu vytvořit toleranci?“

„Ano.“ Snape pro Harryho vyčaroval večeři. „Ačkoliv ne do zítřka. Musím se vrátit k lektvarům. Měl bych skončit za chvíli.“ Rychle odspěchal pryč a Harry si k sobě přitáhl pečené vepřové. Zajímalo ho, jaký lektvar Snape vařil, že ho to přimělo opustit Harryho v době, kdy měli ze všech sil nacvičovat. Nechtěl tohle zkazit. Musel přesvědčit Voldemorta, že je zlomený, nebo jinak bude muset znovu čelit Malfoyovi. A tomu se chtěl vyhnout za každou cenu.

Snape prošel dveřmi od knihovny, zatímco Harry stále jedl jablečný koláč s drobenkou.

„Nyní se budeme pokoušet trénovat vás v Nitrobraně, zatímco jste uvolněný. Poté, co dojíte jídlo, běžte do koupelny a připravte si koupel dle vašich preferencí,“ dal mu Snape pokyny.

„Nemůžu to udělat, když budu na posteli?“ zeptal se Harry, nechtěl být nahý před Snapem.

„Zamýšlím vám vyprat povlečení,“ oznámil mu Snape a pak prošel kolem Harryho sebrat mu přikrývky. Dodal: „Měli bychom dnes večer vykonat pohlavní styk.“

Poslední věc, co chtěl Harry právě teď dělat, byl sex se Snapem, ale ve skutečnosti neměl na výběr. Dojedl koláč a pak se plahočil do koupelny. Přidal si pěnu do koupele dřív, než se v rychlosti svlékl a vlezl do vany. Uvelebil se pod pokrývkou bublin a čekal. Nebyl to sex, čím Harry současně opovrhoval, ale tou intimitou s ním spojenou. Sex mohl být docela příjemným a mohl mu zanechat osvěžující pocit, ale sex byl obvykle doprovázený objetími a dalšími akty, které způsobovaly, že jejich těla končila propletená. Snape zklamal Harryho důvěru a Harry chtěl omluvu, než mu odpustí. Ale nebude čekat na zázrak. Došlo mu, že omluva od Snapea byla událost kosmických rozměrů. Slunce se dřív změní v supernovu a zničí veškerý život na Zemi, než Snape řekne: ‚Mrzí mě to.‘ Kdyby to záleželo na Harrym, nedovolil by Snapeovi dotknout se ho, dokud se mu neomluví.

Snape vstoupil do místnosti a přepravil si židli k vaně. „Jste uvolněný?“ zeptal se ho.

„Jak to jen jde,“ zamumlal Harry.

Snape mu podal lahvičku. „Tento lektvar napodobuje všechny efekty veritaséra, až na jeho schopnosti vyvolávat pravdu. Je také lehčí se proti němu bránit Nitrobranou. Nejdříve budeme procvičovat s tímhle, než se přesuneme k veritaséru.“ Vtiskl Harrymu lektvar do ruky.

Stále byl teplý. Snape ho musel zrovna dovařit. Harry vytáhl zátku a polkl ho. Byl slaně nahořklý a vyvolával v něm pocit na zvracení. „Blé.“

Snape se posadil a Harryho sledoval, mezitím co lektvar začínal účinkovat.

Rozhostil se v něm pocit klidu a všechny jeho starosti se odplavily. Kombinace teplé koupele a požehnaného lektvaru zanechala Harryho v pocitu takového míru, že v něm chtěl zůstat navždy.

„epekný,“ zamumlal ospale, shledával těžkým mluvit.

„Nyní si uzavřete mysl. Zabraňte mi proniknout vaší obranou.“ Ačkoliv Snape od něj seděl sotva na vzdálenost dvou dlaní, jeho hlas jakoby se k němu nesl přes propast. „Zbavte se svých emocí…“

Harry se o to pokusil, ale nikdy mu nešlo vyčistit si mysl od emocí.

Legilimens!“ Snape mu lehce pronikl do hlavy. Stáhl se, jakmile si uvědomil, že je vevnitř. „Soustřeďte se, Pottere. Vyčistěte si mysl. Zbavte se všech svých emocí. Jste připravený?“

Harry se zamračil, když se pokoušel vyhovět Snapeovým instrukcím. „Okej…“

„Legilimens!“ Snape opět snadno prorazil dovnitř. „Zkuste to znovu, Pottere.“

Další pokusy byly stejně katastrofální. Snapeův hlas byl čím dál tím netrpělivější a po další, opět neúspěšné zkoušce vyštěkl: „Pottere! Snažíte se vůbec? Měl byste vykazovat alespoň nějaký pokrok, ale vaše mysl zůstává stále stejně nechráněná!“

„Nikdy jsem to nezvládnul,“ informoval ho Harry zasněně. Snapeova špatná nálada mu ani omylem nemohla ublížit.

„Již se vám podařila Nitrobrana dříve, ačkoliv - “

„Ne, ne Nitrobranu. Vyprázdnění mysli. Nikdy jsem to nezvládnul.“

„Nechápu proč, jelikož s prázdnou hlavou už začínáte,“ zamručel Snape, stále naštvaný.

Harry se domníval, že by si Snape vážně měl vzít nějaký ze svých vlastních lektvarů. Očividně se potřeboval uvolnit víc než Harry. Zvedl lahvičku a předal ji Snapeovi. „Po tomhle se budete cítit lépe.“

Snape mu věnoval podivný pohled a strčil si ji do kapsy. „Jak jste byl schopen zastírat mysl, když jste si ji nevyprázdnil od emocí?“

Harry pokrčil rameny. „Vystavěl jsem zdi. To jsem udělal proti němu. Schoval jsem se za nimi.“ Poklepal si na spánek.

„Chápu…“ Snape si přejel prstem přes ústa. „Pak postavte zdi proti mně. Udělejte cokoliv je třeba, abyste mi zabránil vstoupit do vaší mysli.“

„Okej…“ To bylo pro Harryho lehké.

Legilimens!”

Harryho zdi zabránily Snapeovi proniknout dovnitř.

„Zajímavé…“ Snape na něj civěl, jako kdyby byl obzvláště fascinující odvar, který právě objevil. „Znovu. Legilimens!“

Bylo snadné nevpustit Snapea dovnitř.

„Velmi dobře. Nyní to udělejte, aniž byste své soustředění odrazoval ve tváři. „Legilimens!“

Harry se o to pokusil, ale ani si nebyl vědom toho, že se mu něco na tváři zrcadlí.

„Udržujte svoji tvář hladkou. Legilimens!“

Pokusil se o to znovu, ale očividně to nestačilo, protože si Snape povzdechnul. „Potřebujete - “

„Já nevím, co mi dělá obličej,“ zamumlal Harry.

Snape vyčaroval zrcátko a dolevitoval ho k němu. „Procvičujte zastírání, aniž byste odhalil svůj vnitřní zápas.“ Odešel z koupelny.

Harry zíral na svůj obraz v zrcadle. Vlasy měl docela divoké a trčely mu všemi směry. Vzadu byly už značně dlouhé a sahaly mu skoro až po ramena. Bylo jen dobře, že tu s ním nebyla Ginny a nemohla ho vidět. Bude to muset napravit, než za ní půjde. Dotkl se brady, kde začínal mít trochu strniště. Zajímalo ho, kdy mu pořádně narostou vousy. Tohle bylo docela nesourodé.

Snape se vrátil do místnosti a Harry si vzpomněl, o co se měl pokoušet. Vystavěl si zdi a viděl, jak se mu obočí stáhlo k sobě a nos se mu nakrčil. Snažil se je znovu vystavět, aniž by se mu to projevilo ve výrazu tváře, ale bylo to docela těžké. Když lektvar vyprchal, zjistil, že jeho obličej odhaluje více emocí, a ne méně.

Nakonec Snape řekl: „To by pro dnešek stačilo. Osušte se a navraťte se do cely.“ Odešel a Harry vystoupil z vany poté, co vytáhl špunt. Odhadoval, že by měl prostě skousnout zuby a odbýt si to. Zakryl se ručníkem, pod paži si nacpal oblečení a zamířil zpět do cely, ručník si pevně přidržoval kolem pasu.

Snape vyměnil povlečení na posteli a kontroloval Harryho toaletní potřeby. Harry přešel místnost, upustil oblečení na stůl a pak vylezl na postel, lehl si na bok tváří ke zdi s ručníkem stále obtočeným kolem pasu. Snape přistoupil blíž a Harryho zaslechl, jak se svléká a opatrně skládá oblečení. Matrace poklesla, když Snape konečně skončil a připojil se k Harrymu na posteli. Zezadu se k mladíkovi přitiskl, pravou rukou mu klouzal kolem pasu a vzhůru po hrudníku. Harry cítil napůl ztopořený penis, jak se tiskne k jeho bedrům, těsně nad ručníkem. Snapeův palec se otřel o jeho levou bradavku, pomalu přelétal sem a tam přes ten pahorek, až ztuhnul do tvrdosti. Harryho tělo bylo lačný tvor, který prahne po laskání a polibcích, i když jeho mysl doteky odmítá.

Snape byl ještě dychtivější než Harry, ustavičně tvrdnul proti Harryho zádům. Jednu ruku zavrtal pod Harryho hrudník a přitiskl se k němu celým tělem. Levá ruka pokračovala tam, kde pravá skončila. Prsty škádlil Harryho bradavku, mnul ji, štípal, tahal, laskal, zatímco pravou ho hladil v pomalých kruzích a směřoval níž a níž. Nakonec mu Snape rozvázal ručník a odhalil jeho pomalu tvrdnoucí penis. Špičkami prstů se otřel o žalud a ten chtivý orgán v odpověď poskočil. Sevřel kolem něj ruku a pomalu ho laskal, zatímco ústy mapoval Harryho vzadu na krku, zuby lehce škrábal o kůži.

Harry cítil Snapeův penis, nyní již zcela vzrušený, jak se tře o jeho zadek, když ho Snape hladil po délce. Harry věděl, že ho Snape chce. Snape chtěl do něj proniknout a zašukat ho do postele. Harry se diskrétně otřel zadkem o pulzující úd zachycený mezi jejich těly a byl odměněn ostrým nasáním vzduchu u svého ucha. Rozhodl se, že na tomhle bude muset zapracovat.

Snape se od něj odsunul a otevřel lubrikant, pokoj se zaplnil vůní jahod. Harry se přetočil na záda, roztáhl nohy a zavřel oči. Snape se k němu znovu přiblížil a Harry ucítil čistící kouzlo. Jeho tělo zůstávalo napjaté, zatímco do něj Snape vtlačil prst. Druhou rukou ho laskal po vnitřních stehnech ve snaze ho uklidnit, zatímco prstem pomalu klouzal dovnitř a ven. Harry udržoval své tělo v napětí, ještě nebyl připravený se pro Snapea uvolnit.

Snape vycítil tu bitvu, kterou měl před sebou, stočil svoji volnou ruku kolem kořene Harryho penisu a sklonil se, aby jazykem prokmitl přes špičku. Harry potěšením zalapal po dechu. Ano! Snapeův talentovaný jazyk jeho citlivý žalud po délce pomalu olíznul, než ho vtáhnul do úst. Ó bože. Harryho boky sebou škubly a on hlasitě rozkoší zasténal. Kurva. Snape mohl být úplným bastardem, pokud bude tohle dělat častěji.

Druhý prst se přidal k prvnímu, ale Harry vzdal svůj odpor. Vyšel jim naproti, zatímco Snapeův jazyk zavířil kolem špičky. Snape ho začal souložit prsty, nechávaje ho přirážet do svých horkých úst. „Kurva…kurva…“ Jeho varlata se pevně stáhla a on vykřikoval rozkoší, když ho Snape plynule dováděl k orgasmu.

A pak, když už skoro vyvrcholil, Snape Harryho zoufale toužící mužství pustil a vytáhl prsty. Harry zaskřípal zuby nad tou ztrátou. Snape Harryho otočil zpátky na bok a uložil se za něj do té samé pozici jako předtím. Harry si pamatoval, jak spolu kdysi dávno souložili na boku a tak zvedl pravou nohu, pokrčil ji v koleni. Snape ho prsty chytil pod kolenem, aby ji přidržel na místě a pomalu do něj pronikl.

Harry zalapal po dechu, když ho Snape plynule roztahoval a vyplňoval. Pevně sevřel prostěradlo, soustředil se na pocit ve svém zadku, když ho zaplnilo Snapeovo vzrušení. Jakmile se Snape kompletně zabořil, začal pomalu přirážet, a jak ho souložil, zezadu se na něj natlačil celým tělem. Znovu vklouzl levou rukou pod Harryho hruď a přitáhl si mladšího kouzelníka do objetí. Harry zasténal a přitiskl se zády k němu. Chtěl se rozpustit do jeho žáru. Byl to velice dobrý pocit být takto držený, ruka naplocho opřená o jeho hruď, zatímco mu druhá přidržovala zvednutou nohu. Snapeův nepravidelný dech cítil u ucha a tlukoucí srdce v hrudi. Muž ho lehce líbal na krk, teplý vzduch ovanul mladíkovu kůži. Harry se kolem něj sevřel a Snapeovi se zasekl dech v hrdle, když začal přirážet trochu tvrději.

Teď bylo snadné uvěřit, že se o něj Snape zajímal. Zavřel oči a přitiskl se k tomu teplému tělu, jež ho pevně drželo. Představoval si, že ho Snape tělem žádá o odpuštění, protože to nedokáže slovy. A on mu ho dal, ale také jen svým tělem. Harry zvedl levou ruku a umístil ji na mužovu, propletl své prsty se Snapeovými většími. Snape stočil ruku, chytil Harryho prsty do svých a pokračoval v přirážení. Bylo to dokonalé. V tuto chvíli měl všechno.

Snape pustil Harryho nohu a uvolněnou rukou směřoval dolů, aby prsty obtočil kolem Harryho penisu. Masturboval ho v rytmu svých přírazů a mírně mu okusoval ucho.

„Ó bože.“ Harry se pravou rukou natáhl dozadu a popadl Snapea za bok, zatímco levou pevněji sevřel kolem Snapeovy ruky. Vycházel vstříc Snapeovým prstům a dychtivě rajtoval na Snapeově údu. Snape tiše zavrčel jemu u ucha a honil ho rychleji. „Kurva!“ Vykřikl Harry, jak se jeho tělo napjalo. Orgasmus se jím převalil jako vlny a on vrcholil a vrcholil, celé jeho tělo pulzovalo po tom výbuchu. Snape mu do ucha zasténal a pustil Harryho penis, aby ho popadl za bok a souložil ho rychleji. Ústa přitiskl Harrymu na krk, lehce ho tam kousl, když se blížil svému vlastnímu orgasmu. Pevně Harryho přidržoval, když vrcholil, prsty silněji sevřel ty Harryho.

Jakmile se Snapeovo tělo přestalo třást, opatrně se z Harryho vytáhl. Nicméně se neodsunul, zůstával pevně přitisknutý k Harryho zádům. Mladík zavřel oči, spočinul v objetí a pevně mezi svými prsty držel Snapeovy. Nyní se cítil stejně uvolněný a spokojený, jako se cítil, když byl na té droze. Chtěl tak zůstat, navěky sevřen ve Snapeově náručí.

Leželi takto několik minut, než Harry prolomil ticho. „Budete tam zítra?“

„Ano. Pán zla a já vás doprovodíme. Nikdo jiný by tam být neměl, ačkoliv nepochybně bude mnoho takových, kteří se budou pokoušet získat jeho přízeň a je možné, že jim bude dovoleno se k nám přidat.“

„Proč?“

„Svět uvidí, jak vysoko jsou v jeho řadách, když jim dovolil být s jeho nejcennějším zajatcem,“ vysvětlil Snape.

„Co budeme dělat, když to zkazím?“ zeptal se Harry s obavami. Zatím nebyl schopný ovládnout Nitrobranu a nevěřil si, aby se zcela spoléhal jen na metodu vyhýbání se odpovědi.

„Nezkazíte,“ ujistil ho Snape.

„Ale co když ano?“ naléhal Harry.

„Pak budeme předstírat, že jste byl pomatený,“ odpověděl Snape s lehkostí. „Neberu na sebe zbytečná rizika. Nenavrhoval bych tento konkrétní scénář, kdybych nebyl plně přesvědčený, že z toho můžeme vyjít vítězně.“

„Jen mi řekněte, že máte záložní plán.“

„Samozřejmě že mám,“ odpověděl Snape okamžitě. „Můžu toho díky tomuto plánu ztratit daleko víc než vy.“

„Jakto?“

„Co se vás týče, to nejhorší, co se může stát, je, že se dozvědí, že nejste zlomený. To nejhorší, co se může stát mně, je, že odhalíte naše plány a Pán zla mě zabije.“ Snape pustil Harryho prsty, otočil svoji ruku tak, že jejich dlaně jedna druhou překrývaly. „Zdám se vám nervózní?“

Snapeova pokožka byla studená a suchá jako vždy. „Ne.“

„Nemají být Nebelvíři ti odvážní? Neříkejte mi, že se bojíte.“

„Hej!“ protestoval Harry a posadil se. „Nebojím se. Jen mě zajímalo, co budeme dělat, když to zkazím. Když se mě zeptají na otázky ano nebo ne -“

„Nezeptají,“ odpověděl Snape sebejistě a přetočil se na záda. „Mají omezený čas a nebudou se ptát na otázky, co nikam nevedou. A kdyby bylo třeba, vždy na vás mohu použít Klihando.“

„Proč mi předem nedáte lektvar, který zneutralizuje účinky veritaséra?“

„Mohli by to očekávat a otestovat vás na něj. Chceme je kompletně přesvědčit o vašem zotročení. Je nezbytně nutné, abychom pouze vy a já byli jediní, kdo ví, že jste všechno, jen ne otrok s vymytým mozkem.“

Harry si vzpomněl na ten dopis, který poslal Ronovi a Hermioně. V něm neuváděl nic o tom, že spolupracuje se Snapem. Podle toho, co věděli, byl Snape plně angažovaný Smrtijed. Bylo to tak lepší. Čím méně toho věděli, tím ve větším byli bezpečí. „Takže co se stane pak? Jakmile projdeme tímhle testem.“

Ke Snapeovi přilétla jeho hůlka a on použil čistící kouzla. „Je nejlepší neplánovat příliš dopředu. Uvidíme, zda bude tato zkouška stačit na přesvědčení Pána zla. Pokud ne, pak vymyslím další způsoby, jak si vás může ověřit.“ Posadil se a ze židle zvednul své boxerky.

„Vaše záda…“ Harry se natáhl, aby se dotkl jizvy, kterou Snape získal během své absence. Byla růžovější než zbytek jeho zad a hladší než normálně zbarvené oblasti kolem ní. „Proč se neuzdravila? Nedal jsem na ni dostatečně léčivého lektvaru?“

Snape se postavil, popadl svoje triko a rychle si ho přetáhl přes hlavu. „Moje tělo se neléčí stejně rychle jako vaše a já jsem nepokračoval s léčbou tak dlouho, jak bych měl.“

„Proč ne?“ zeptal se Harry a sledoval Snapea, jak vklouzává do svých kalhot.

„Co je další jizva mezi tolika?“ zeptal se Snape nepřítomně, zatímco se jeho prsty kmitaly na knoflíčcích jeho košile.

Harry se na něj díval, jak se obléká. Nosil tolik vrstev a nechával si je pevně zapnuté, jako kdyby se bál, že by mohl být náhle svlečen. Harry si vzpomínal, jak se zpěčoval sundat si oblečení v tréninkové místnosti a jak ho dříve nosíval dokonce i během sexu, dokud Harry netrval na tom, aby se také svlékl. Byla Snapeova starost o oblečení odpovědění na ten úskok, který na něj nahrál Harryho otec během jejich pátého ročníku? Harry doufal, že jeho otec neodstranil Snapeovi spodní prádlo. Nedokázal si představit, jak ponižující musí být mít obnažené genitálie před spolužáky.

Náhle si Harry uvědomil, že na tom rozhovoru by ho mohli fotografovat. Vymrštil se na nohy, čímž Snapea vyděsil. „Budou mě fotit?“

„Předpokládám, že ano.“

„Mohu mít na sobě oblečení?“ požádal zoufale. „Nechci, aby mě fotili, když budu nahý.“

„Uvidím, co se dá udělat.“ Snape si narovnal oblečení. „Spěte. Zítra po rozhovoru obnovíme tréninky.“

„Okej.“

Snape odešel, plášť za ním zavlál. Harry se vyšplhal na postel a přetáhl si přes sebe peřinu. Pokud si Snape věřil, pak on bude taky. Jestliže jim plán padne, Snape ho může zbavit pout a pak oba mohou napadnout Voldemorta. Snape nevypadal na typ člověka, který by připustil, aby zemřeli bez boje.

Kombinace lektvaru a sexu ho zanechala ve velmi uvolněném stavu a netrvalo dlouho, než usnul.

 

<Kapitola 35>  <Kapitola 37>